• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1997. gada 4. marta noteikumi Nr. 83 "Grozījumi Ministru kabineta 1994.gada 7.jūnija lēmumā nr.61 "Par kārtību, kādā izsniedzamas speciālas atļaujas (licences) cukura vairumtirdzniecībai un importam"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.1997., Nr. 68 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42522

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.84

Noteikumi par maksāšanas līdzekļu attiecību un maksāšanas kārtību, privatizējot vai atsavinot valsts un pašvaldību zemi Latvijas Republikas pilsētās

Vēl šajā numurā

07.03.1997., Nr. 68

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 83

Pieņemts: 04.03.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabinets noteikumi Nr. 83

Rīgā 1997.gada 4.martā (prot. nr.12 5.§)

Grozījumi Ministru kabineta 1994.gada 7.jūnija lēmumā nr.61 "Par kārtību, kādā izsniedzamas speciālas atļaujas (licences) cukura vairumtirdzniecībai un importam"

Izdarīt Kārtībā, kādā izsniedzamas speciālas atļaujas (licences) cukura vairumtirdzniecībai un importam (apstiprināta ar Ministru kabineta 1994.gada 7.jūnija lēmumu nr.61 - Latvijas Vēstnesis, 1994, 73.nr.; 1995, 51., 175.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 2.punkta trešo rindkopu šādā redakcijā:

"Licencēšanas komisija izsniedz speciālas atļaujas (licences) cukura importam uz vienu gadu un cukura vairumtirdzniecībai - uz trim gadiem, izņemot šīs kārtības 23.punktā noteiktos gadījumus."

2. Papildināt 3.punktu ar otro rindkopu šādā redakcijā:

"Ja uzņēmums (uzņēmējsabiedrība) trīs mēnešu laikā nav izņēmis speciālo atļauju (licenci), licencēšanas komisija ir tiesīga pieņemt lēmumu par speciālas atļaujas (licences) anulēšanu."

3. Svītrot 4.punktu.

4. Papildināt 8.punktu ar 8.5.apakšpunktu šādā redakcijā:

"8.5. par izmaiņām speciālās atļaujās (licencēs) - savas kompetences ietvaros."

5. Aizstāt 14.punkta pirmajā rindkopā vārdus "30 dienu laikā" ar vārdiem "10 darbadienu laikā".

6. Svītrot 18.punktu un 19.punkta otro rindkopu.

7. Izteikt 22., 23. un 24.punktu šādā redakcijā:

"22. Uzņēmumi (uzņēmējsabiedrības), kas saņēmuši speciālu atļauju (licenci) cukura importam, katru ceturksni desmit dienu laikā pēc ceturkšņa beigām iesniedz informāciju licencēšanas komisijai par speciālas atļaujas (licences) izmantošanas gaitu. Ja cukurs ievests pārstrādei, jāiesniedz arī muitas iestāžu apstiprināta izziņa par kompensācijas preču izvešanu no Latvijas.

Ja minētie nosacījumi netiek ievēroti, licencēšanas komisija ir tiesīga pieņemt lēmumu par speciālas atļaujas (licences) anulēšanu.

23. Cukurbiešu audzētājiem, lai realizētu par izaudzētajām cukurbietēm saņemto cukuru, un uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām), kuriem pamatota iemesla dēļ nepieciešams realizēt pārstrādei iegādāto cukuru, licencēšanas komisijā jāsaņem atļauja šāda darījuma veikšanai.

24. Mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā var atrasties cukurs, kas deklarēts Ministru kabineta noteiktajā kārtībā un atbilst dokumentiem, kuri apliecina pirkšanu no uzņēmēja, kuram ir speciāla atļauja (licence), kā arī cukurs, kas tiek realizēts saskaņā ar šīs kārtības 23.punktu."

8. Svītrot 26.punktu.

Ministru prezidents A.Šķēle

Zemkopības ministrs R.Dilba

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!