• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - iznākusi 4. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.03.1997., Nr. 73/74 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42620

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas priekšsēdētājs - vizītēs uz Lietuvu un Ķīnu

Vēl šajā numurā

15.03.1997., Nr. 73/74

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iznākusi 4.burtnīca

Godātie lasītāji, pie Jums devusies jau ceturtā šī gada normatīvo likumdošanas aktu burtnīca. Tajā ir desmit likumi, kas Saeimā pieņemti 5. un 6.februārī: “Par zemes īpašuma atsavināšanu valsts vajadzībām valsts lidostu uzņēmuma “Rīga” teritorijā”, likums par ārvalstu bruņoto spēku statusu Latvijas Republikā, Aizsargjoslu likums, Ministriju iekārtas likums, grozījumi Kriminālkodeksā, Pilsonības likumā, kā arī likumos “Par pašvaldībām”, “Par valsts un pašvaldību finansu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanu”, “Par Latvijas Republikas civilo aizsardzību” un “Par šaujamieročiem un speciālajiem līdzekļiem pašaizsardzībai”.

Ministru kabineta dokumenti izdoti no 28.janvāra līdz 11.februārim. Tie ir noteikumi par Ventspils rajona Ances pagasta un Tārgales pagasta robežu grozīšanu, par Salacgrīvas ostas robežu noteikšanu, par pašvaldību aizņēmumiem un garantijām, par sociālajai apdrošināšanai pakļautā gada ienākuma robežu un par zvērināta revidenta civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas minimālo summu. Grozījumi izdarīti noteikumos par alkoholisko dzērienu marķēšanu, par Latvijā ražoto pārtikas preču iekšējā tirgus aizsardzību, par pašvaldību izglītības iestāžu pedagogu atalgojuma un sociālā nodokļa finansējumu, kā arī likumu “Par valsts un pašvaldību mantas atsavināšanas kārtību” un “Par pievienotās vērtības nodokli” piemērošanas noteikumos. Ministru kabinets izdevis rīkojumu par Valsts informācijas tīkla aģentūras izveidošanu un apstiprinājis šīs aģentūras statūtus. Sakarā ar to izdarīti grozījumi noteikumos par valsts nozīmes datorizēto informācijas sistēmu statusa piešķiršanu un Satiksmes ministrijas nolikumā. Ar Ministru kabineta rīkojumu tiek nodibināts arī Valsts ciltsdarba informācijas datu apstrādes centrs. Grozījumi izdarīti Patērētāju biedrības paraugstatūtos, Zemkopības ministrijas nolikumā un Nolikumā par valsts emeritētā zinātnieka nosaukuma piešķiršanu. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!