• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs - par Briseli un Helsinkiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.03.1997., Nr. 82 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42734

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Lai spēku smeļamies savās melnās un baltās dienās

Vēl šajā numurā

26.03.1997., Nr. 82

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs — par Briseli un Helsinkiem

“Visumā mēs Helsinku samita norisi varam vērtēt pozitīvi,” tā vakar, 25. martā, preses konferencē uz “Latvijas Vēstneša” jautājumu atbildēja ārlietu ministrs Valdis Birkavs . Preses konference bija veltīta pirmdien Briselē notikušajam Eiropas Savienības valstu, dalībvalstu un asociēto valstu strukturētajam dialogam.

Briselē aizvadīto dienu ministrs vērtēja kā ļoti sekmīgu. Vispirms viņš ticies ar BBC žurnālistiem, kuri veidos TV filmu par Latviju. Tūdaļ pēc tam Latvijas ārlietu ministrs ar savu Dānijas kolēģi turpinājis Kopenhāgenā aizsākto sarunu. Panākta arī vienošanās par ļoti konkrētu palīdzību, ko aprīlī Baltijas valstīm sniegs Dānija. Taču galvenais notikums, protams, bijis strukturētais dialogs, kura dienas kārtībā — Eiropas Savienības un asociēto valstu darbības koordinācija starptautiskās organizācijās. Pārrunāta arī gaidāmā Amsterdamas galotņu konference, kā arī notikumu attīstība Krievijā, Baltkrievijā un Albānijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!