• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kad pavasara saule nāk, zemnieki sver un rēķina. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.04.1997., Nr. 93 https://www.vestnesis.lv/ta/id/42973

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par labklājības ministra ieteikumiem par Valsts prezidenta ierosinājumiem

Vēl šajā numurā

10.04.1997., Nr. 93

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kad pavasara saule nāk, zemnieki sver un rēķina

Lauksaimniecības un zvejniecības izstāde “Pavasaris — 97” — no 9. līdz 15. aprīlim “Rāmavā”

Jau prāvais automašīnu skaits pie izstāžu kompleksa “Rāmava” vārtiem rāda, ka še notiekošais sapulcinājis gana daudz lauksaimnieku. Arī dažādu valodu skanējums liecina, ka cilvēki sabraukuši ne tikai no Latvijas, bet arī no daudzām kaimiņvalstīm. Un kā nu ne, ja durvis ver starptautiskā lauksaimniecības tehnikas izstāde, par kuru lauksaimnieku aprindās spriests un runāts jau kopš rudens. Krietns cilvēku pulciņš drūzmējas pie “Latvijas agroķīmijas”, “Kemiras”, “Priekuļu SIS”, Kurzemes un Vidzemes sēklaudzētāju stendiem. Saudzīgi rokās turot stādiņus, saimnieces izprašņā Strenču kokaudzētavas speciālistus. Interesenti apstājuši arī baseiniņu, kurā zaigodami peld zivju mazuļi, bet vīri vēja aprautām rokām pēta darba cimdu stendu un pielāgo sev atbilstošāko pāri. Stendus rotā gan jau labi zināmu firmu uzraksti, gan arī tādu, kas sasparojušās sevi pieteikt šajā pavasara sanākšanā.

Zemkopības ministrs Roberts Dilba, atklājot izstādi, teica:

— Cienījamie izstādes rīkotāji un dalībnieki! Gribu jūs visus apsveikt ar šo izstādi un jo sevišķi ar izstādes apjoma palielināšanos. Šīs izstādes tradīcija ir ļoti veiksmīga, jo ar katru gadu pieaug tās dalībnieku skaits. Pieaug arī to cilvēku interese, kuri vēlas kaut ko iegādāties. Man atliek novēlēt arvien aktīvāk strādāt organizatoriem un arī visiem, kas ieradušies, būt apmierinātiem ar iegādāto preci. Lai tā prece kalpo ilgi un pamatīgi! Jo sevišķi gribas vēlēt lauksaimniekiem, lai viņi, par spīti smagajai situācijai, varētu nopirkt jaunāko tehniku un tehnoloģiju, jo tikai tai ir nākotne un tā ir arī mūsu lauku nākotne. Novēlu visiem veiksmīgu darbu!

Patiesi lielajā apmeklētāju drūzmā “LV” pamanīja kompleksa “Rāmava” izstāžu vadītāju Gunāru Zalcmani, kurš notikumu raksturoja šādi:

Izstādi atklājot, kompleksa “Rāmava” direktors Marģers Lūsis un zemkopības ministrs Roberts Dilba;

apmeklētāji vērtē eksponātus.

Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!