• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atsevišķos sējumos: visi 1996. gada Latvijas likumi un citi normatīvie akti, visi 1996. gadā Saeimā ratificētie starptautiskie līgumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.1997., Nr. 98 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43034

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Ekonomiskā sadarbība - vēsturiski pārbaudīts mehānisms"

Vēl šajā numurā

17.04.1997., Nr. 98

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Atsevišķos sējumos: visi 1996. gada Latvijas likumi un citi normatīvie akti, visi 1996. gadā Saeimā ratificētie starptautiskie līgumi

No Rīgas Paraugtipogrāfijas redakcija saņēmusi profesionāli augstā kvalitātē darinātus sējumus: “Latvijas Republikas likumi un pārējie normatīvie akti. 1996. gads” un “Latvijas Republikas starptautiskie līgumi. 1996. gads”.

Jau trešo gadu “Latvijas Vēstnesis” sagādā iespēju valsts pārvaldes, pašvaldību, tieslietu darbiniekiem, darījumu cilvēkiem un citiem interesentiem iegādāties vienā sējumā apkopotas 4A lielformāta burtnīcas ar visiem valsts likumiem un citiem normatīvajiem aktiem, kas pieņemti iepriekšējā gadā. Krāšņi noformēti — ar zeltītiem burtiem un dažādu krāsu vākos: marmorbaltos, tēraudpelēkos, karmīnsarkanos, brūnos, melnos, gaišzaļos un malahītzaļos — tie ietver 848 lappuses. Šos pavisam 704 dokumentus papildina četri profesionāla kodifikatora sagatavoti tematiskie piekšmetu Rādītāji — par katru gada ceturksni. Tie ir iespiesti uz zilganas krāsas papīra, lai dokumentu lietotājiem būtu ērtāk atšķirt vajadzīgo vietu un atrast jebkuru nepieciešamo dokumentu pēc visiem iespējamiem nomeniem, sākot ar “administratīvo izsūtīšanu” un beidzot ar “zvērinātiem revidentiem”. Bet pēdējā ceturkšņa Rādītājā dots to valsts normatīvo aktu saraksts, kuri zaudējuši spēku, un vēl — pilnīgi visu laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” gada laikā publicēto likumu un Ministru kabineta izdoto tiesību aktu (noteikumu, instrukciju, ieteikumu, rīkojumu) un Ministru prezidenta rīkojumu saraksts.

Līdzīgi apkopoti visi 1996. gadā Saeimā ratificētie Latvijas Republikas starptautiskie līgumi, nolīgumi, konvencijas u.tml. Šis 976 lappušu biezais sējums ir gandrīz četrreiz apjomīgāks nekā iepriekšējā gadā, un šagad pirmo reizi līgumi tajā izlasāmi gan latviešu valodā, gan otrā — angļu vai krievu — valodā. Starp vairāk nekā pussimt dokumentiem ir divpusējie līgumi, ko mūsu valsts noslēgusi ar citām valstīm, kā arī daudzpusējie līgumi un konvencijas, kam pievienojusies Latvijas Republika: par brīvo tirdzniecību, par ieguldījumu veicināšanu un aizsardzību, par gaisa satiksmi un daudziem citiem jautājumiem, kas svarīgi Latvijas integrācijai Eiropā.

Ikviens, kam vajadzīgi šie dokumentu krājumi, par to iegādi var interesēties “Latvijas Vēstneša” redakcijā: Rīgā, Bruņinieku ielā 36, otrajā stāvā; tālrunis — 298833. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!