• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - nāk klajā 8. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.04.1997., Nr. 104/105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43173

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas pilsētas izpilddirektora informācija

Par kandidātu pieteikšanos Rīgas Vēlēšanu komisijai

Vēl šajā numurā

25.04.1997., Nr. 104/105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — iet pie Jums 8. burtnīca

Godātie lasītāji, šonedēļ jau otro reizi pie Jums dodas kārtējā valsts normatīvo aktu burtnīca. Tajā ir īpaši daudz dokumentu — 19 likumi, kas Saeimā pieņemti no 20. līdz 25. martam, un vairāk nekā divdesmit Ministru kabineta tiesību aktu, kas izdoti no 18. līdz 27. martam. Šajā laikā Saeima izdarījusi grozījumus likumos “Par ugunsdrošību”, “Par policiju”, “Par akcīzes nodokli”, “Par izložu un azartspēļu nodevu un nodokli”, “Par kooperatīvajām (kopdarbības) sabiedrībām” un “Par valsts civildienestu”. Ratificēti Latvijas Republikas līgumi ar Starptautisko migrācijas organizāciju par palīdzību migrācijas jautājumos un ar Dānijas Karalisti par vīzu režīma atcelšanu. Saeima apstiprinājusi Latvijas pievienošanos vairākām starptautiskajām konvencijām: par fonogrammu producentu aizsardzību pret neatļautu viņu fonogrammu pavairošanu, par cīņu pret nelikumīgu gaisakuģu sagrābšanu un par cīņu pret citiem noziegumiem, kas izdarīti gaisakuģos un lidostās, kā arī par savstarpējo palīdzību krimināllietās, par izdošanu, par notiesāto personu nodošanu soda izciešanai un par tiesvedības nodošanu krimināllietās.

Ministru kabinets izdevis jaunus noteikumus par naturalizācijas iesniegumu pieņemšanas un izskatīšanas kārtību. Tiem ir četri pielikumi ar iesnieguma un citu veidlapu paraugiem. Vairāki noteikumi attiecas uz valsts un pašvaldību pasūtījumu: pasūtījuma piešķiršanu, izmantojot cenu aptaujas metodi, pasūtījuma piešķiršanas norises dokumentēšanu un sūdzību izskatīšanu. Noteikumi par muitas tarifu kvotām nosaka to, kā tiek sadalīts starptautiskajos līgumos noteiktais kvotu apjoms. Dzīvnieku kaušanas noteikumi reglamentē dzīvnieku kaušanu, ja gaļu paredzēts realizēt tirgos, veikalos un citos uzņēmumos vai arī eksportēt. Grozījumi izdarīti noteikumos par atsevišķu uzņēmējdarbības veidu licencēšanu, par valsts amatpersonu deklarāciju iesniegšanas kārtību u.c. Ministru kabinets izdevis instrukciju par Ministru prezidenta biedru, ministru un valsts ministru aizvietošanas kārtību un rīkojumus par bezpeļņas organizācijas valsts uzņēmuma “Lauksaimnieku centrs” nodibināšanu, par tuberkulozes ārstniecības iestāžu un narkoloģiskās aprūpes iestāžu reorganizāciju un par valsts akciju sabiedrības “Rosme” nekustamajiem īpašumiem. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!