• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums dodas rādītājs a(alfa). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.1997., Nr. 122/123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43527

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tiesnešu zvērestu Valsts prezidentam

Vēl šajā numurā

20.05.1997., Nr. 122/123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie Jums dodas Rādītājs a (alfa)

Godātie lasītāji, pie Jums dodas šīgada pirmā ceturkšņa valsts normatīvo aktu priekšmetu rādītājs. Tas palīdzēs jebkuram interesentam ātri sameklēt visās astoņās pirmā ceturkšņa “LV D” burtnīcās ievietotos dokumentus: sešdesmit septiņus Saeimā ziemas sesijas laikā pieņemtos likumus un vairāk nekā simtu Ministru kabineta noteikumu, instrukciju un rīkojumu, kas izdoti no 1.janvāra līdz 31.martam. Alfabēta secībā sakārtoti normatīvajos aktos minētie temati un norādīts, kurā burtnīcā un kurā lappusē atrodams konkrētais dokuments. Piemēram, grozījumus likumā “Par izložu un azartspēļu nodevu un nodokli” var sameklēt gan pie “Azartspēlēm”, gan pie “Izlozēm”, gan pie “Nodevām” un “Nodokļiem”. Turklāt Rādītāja beigās trīs atsevišķās sadaļās hronoloģiskā secībā norādīti Saeimas izdarītie grozījumi likumos (“Par iedzīvotāju reģistru”, “Par dzīvojamo telpu īri”, “Par akcīzes nodokli” un citi grozījumi — pavisam četrdesmit likumos), valdības izdarītie grozījumi likumos (Ministru kabineta noteikumi par grozījumiem likumos “Par uzņēmējdarbību”, “Par akciju sabiedrībām” un citi, kas izdoti Satversmes 81.panta kārtībā) un valdības izdarītie grozījumi tās normatīvajos aktos (vairāk nekā trīsdesmit Ministru kabineta noteikumu, ar kuriem izdarīti grozījumi Ministru kabineta un Ministru padomes agrāk izdotajos dokumentos).

Mūsu abonenti Rādītāju, tāpat kā citas “LV D” burtnīcas, saņem par brīvu, bet visi pārējie par tā iegādi var interesēties “Latvijas Vēstneša” izplatīšanas vietās: skat. laikraksta pirmās lappuses apakšējā labajā stūrī — pie lielās izsaukuma zīmes!

Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!