• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.1997., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/43969

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Notāru, tiesu ziņas

Vēl šajā numurā

18.06.1997., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

KONKURSI

Valsts bezpeļņas SIA “Latvijas Televīzija” izsludina konkursu par piemērotāko un izdevīgāko Latvijas Televīzijas darbinieku darba samaksas maksāšanai ar maksāšanas karšu (debetkaršu vai kredītkaršu) palīdzību projektu

Konkursā var piedalīties Latvijas Republikas tiesību normās noteiktajā kārtībā reģistrētās juridiskās personas (uzņēmējsabiedrības, bankas, kredītiestādes u.c.), kuru darbības ietvaros ietilpst pakalpojuma sniegšana kredītkaršu un debetkaršu apkalpošanā, kuras vismaz gadu strādā ar debetkaršu vai kredītkaršu apkalpošanu, kurām ir (vai tiek ierīkots) debetkaršu vai kredītkaršu bankomāta tīkls Rīgā (Latvijā) skaidrās naudas saņemšanai latos un ASV dolāros un kurām piederošie bankas automāti apkalpo skaidro naudu.

Konkursa dalībniekiem līdz 1997.gada 21.jūnijam jāiesniedz Latvijas Televīzijas sekretariātā savi pieteikumi piedalīties konkursā.

Pieteikumā jāiesniedz: rakstisks pieteikuma iesniegums, adresēts konkursa komisijai, reģistrācijas apliecības kopija, gada finansiālais pārskats, dokuments, kurš apstiprina, ka konkursa dalībnieks ir tiesīgs un ka tas sniedz pakalpojumus kredītkaršu un debetkaršu apkalpošanā.

Pēc pieteikumu izskatīšanas konkursa komisija izsūtīs darba uzdevumu tiem konkursa dalībniekiem, kuru pieteikumus tā būs atzinusi par vispiemērotākiem piedalīties konkursā.

Atbildes uz darba uzdevumu konkursa dalībniekiem jāiesniedz konkursa komisijai nedēļas laikā no to saņemšanas dienas, bet ne vēlāk kā līdz 1997.gada 5.jūlijam.

Pēc atbilžu izvērtēšanas konkursa komisija paziņos konkursa pretendentiem par konkursa komisijas lēmumu.

Pieteikumi un projekti jāiesniedz Latvijas Televīzijas sekretariātā Zaķusalas krastmalā 3, Rīgā, LV-1509, konkursa komisijas sekretārei sekretariāta vadītājai (tālrunis 7200314).

Alūksnes virsmežniecība izsludina konkursu uz ierēdņa amata vietu:

* vecākais inspektors

Prasības: — augstākā mežsaimnieciskā izglītība;

— prasme darbā ar datoru.

Pieteikties Alūksnes virsmežniecībā Alūksnē, Ozolu ielā 1, 20 dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas, iesniedzot rakstisku pieteikumu. Tālr.21361.

Valsts darba inspekcija izsludina konkursu par datortehnikas iegādi 1997.gadā

Konkursa dokumentus pēc šī sludinājuma publicēšanas dienas var saņemt Valsts darba inspekcijā K.Valdemāra ielā 38, 313.kabinetā, tālr.7021704. Konkursa piedāvājuma iesniegšanas termiņš — šā gada 7.jūlija pulksten 10. Piedāvājums adresējams Valsts darba inspekcijai K.Valdemāra ielā 38, Rīgā, LV–1010, Latvija.

Konkursa rezultāti

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Valsts hidrometeoroloģijas pārvalde paziņo, ka atklātā konkursa rezultātā tiesības slēgt valsts pasūtījuma līgumu par DOAS tipa gaisa monitoringa stacijas iegādi ir piešķirtas Zviedrijas firmai “OPSIS AB”.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!