• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 7. jūlija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.07.1997., Nr. 175/177 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44324

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satversmes tiesa - valstij un sabiedrībai

Vēl šajā numurā

08.07.1997., Nr. 175/177

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDČBĀ

Ministru kabineta Komitejas 7.jūlija sēdē

Akceptēts grozījumu projekts Kredītiestāžu likumā. Grozījumi likumā nepieciešami sakarā ar sociālā nodokļa administrēšanas funkciju pārņemšanu Valsts ieņēmumu dienestā.

Akceptēts noteikumu projekts “Par autotransporta tehnisko ekspertīzi sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātajā apdrošināšanā”. Noteikumi noteiks kārtību, kādā veicama autotransporta tehniskā ekspertīze, novērtējami zaudējumi un noformējama tehniskās ekspertīzes dokumentācija sauszemes transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības obligātajā apdrošināšanā.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Latvijas Republikas valdības un Uzbekistānas Republikas valdības nolīgumu par sadarbību standartizācijas, metroloģijas un sertifikācijas jomā”.

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu “Par Starptautisko nolīgumu par uz kuģiem izvietoto INMARSAT zemes staciju izmantošanu teritoriālajās jūrās un ostās” un likumprojektu “Par Starptautiskās jūras satelītsakaru organizācijas (INMARSAT) protokolu par privilēģijām un imunitātēm”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas un Somijas Republikas valdības līgumu par vīzu atcelšanu”. Projektā teikts, ka minētais līgums stājas spēkā trīsdesmit dienas pēc dienas, kurā līgumslēdzējas puses viena otrai ir paziņojušas par visu iekšējo procedūru īstenošanu, kas nepieciešamas, lai minētais līgums stātos spēkā.

Akceptēti grozījumu projekti rīkojumos “Par valsts robežas joslu zemes piešķiršanu Aizsardzības ministrijai”. Sakarā ar Aizsardzības ministrijas Robežapsardzības spēku pārņemšanu Iekšlietu ministrijas pakļautībā grozījumi nepieciešami, lai Iekšlietu ministrija varētu pildīt valsts robežas kontroles un apsardzības funkcijas, veikt robežas atjaunošanas un izbūves darbus, tādējādi nepieciešams valsts robežas joslas zemi nodot Iekšlietu ministrijai pastāvīgā lietošanā.

Akceptēts projekts “Noteikumi par zāļu iedalījumu recepšu un bezrecepšu zālēs”. Noteikumu projekts sagatavots Nacionālās programmas Latvijas integrācijai ES ietvaros, pamatojoties uz Farmācijas likumu un ES direktīvas prasībām. Normatīvais akts nosaka zāļu iedalījumu recepšu un bezrecepšu zālēs, kā arī pamatkritērijus, pēc kuriem nosaka konkrēto zāļu piederību pie noteikumu projektā minētajām zāļu grupām, un recepšu zāļu saraksta veidošanas nosacījumus.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Zinātņu akadēmijas Polimēru mehānikas institūta reorganizāciju”. Polimēru mehānikas institūts tiks pievienots Latvijas Universitātei kā patstāvīga struktūrvienība ar juridiskās personas tiesībām.

Akceptēts Valsts kultūrizglītības centra nolikuma projekts, kurš nosaka, ka minētais centrs ir ministrijas pakļautībā esoša civiliestāde, kas noteiktās kompetences robežās atbildīga par valsts politikas izstrādi un īstenošanu kultūrizglītībā.

Akceptēts grozījumu projekts MK noteikumos “Valsts akciju sabiedrības “Valsts nekustamā īpašuma aģentūra” statūti”. Grozījumi statūtos nepieciešami sakarā ar aģentūras juridiskās adreses maiņu, kā arī papildus precizēti aģentūras darbības mērķi un virzieni.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu “Valsts sanitārās inspekcijas nolikums”. Inspekcija būs valsts pārvaldes institūcija, kas realizē kontroli un uzraudzību pār normatīvo aktu izpildi higiēnas, epidēmiskās drošības un pārtikas nekaitīguma jomā Latvijā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!