• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1997. gada 8. jūlija noteikumi Nr. 241 "Zemes īpašumu un lietojumu masveida kadastrālās vērtēšanas finansēšanas kārtība". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.07.1997., Nr. 180/181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44360-zemes-ipasumu-un-lietojumu-masveida-kadastralas-vertesanas-finansesanas-kartiba

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.242

Grozījums Ministru kabineta 1995.gada 28.novembra noteikumos nr.365 "Kārtība, kādā aprēķināma nomas maksa par nedzīvojamo telpu izmantošanu ministriju un citu valsts institūciju valdījumā esošajās ēkās"

Vēl šajā numurā

11.07.1997., Nr. 180/181

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 241

Pieņemts: 08.07.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 241

Rīgā 1997.gada 8.jūlijā (prot. nr. 39 8.§)

Zemes īpašumu un lietojumu masveida kadastrālās vērtēšanas finansēšanas kārtība

Izdoti saskaņā ar likuma "Par pašvaldību
finansu izlīdzināšanu 1997.gadā" 2.pantu

1. Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā tiek veikti maksājumi par zemes īpašumu un lietojumu masveida kadastrālo vērtēšanu un nodokļu maksātāju sarakstu sagatavošanu nodošanai pašvaldībām un Finansu ministrijai.

2. Zemes īpašumu un lietojumu masveida kadastrālajai vērtēšanai un nodokļu maksātāju sarakstu sagatavošanai paredzētie līdzekļi 1000000 latu apmērā izmantojami šādi:

2.1.

 kārtējiem izdevumiem

703485

 

t.sk. atalgojumiem

354294

2.2.

 kapitālajiem izdevumiem

172605

2.3.

 nesadalītajiem izdevumiem

123910

3. Valsts zemes dienests, ņemot vērā šo noteikumu 2.punktā noteikto līdzekļu sadalījumu, divu nedēļu laikā pēc šo noteikumu spēkā stāšanās iesniedz Finansu ministrijā izdevumu tāmi un finansēšanas plānu.

4. Valsts kase zemes īpašumu un lietojumu masveida kadastrālās vērtēšanas finansēšanai paredzētos līdzekļus pārskaita no pašvaldību finansu izlīdzināšanas fonda uz Valsts zemes dienesta atvērto speciālā budžeta kontu divas reizes mēnesī - uz piecpadsmito un divdesmit piekto datumu.

5. Šo noteikumu 4.punktā minētie līdzekļi pārskaitāmi vienlaikus ar dotācijām pašvaldībām proporcionāli pašvaldību finansu izlīdzināšanas fondā iemaksātajiem naudas līdzekļiem (3,33454 procentu apmērā no fonda līdzekļu atlikuma pēc mērķdotācijas daļas pārskaitīšanas pašvaldību pamata, vispārējās vidējās izglītības, pašvaldību arodizglītības iestāžu un daļējiem ārpusskolas pedagoģisko darbinieku algu un sociālā nodokļa maksājumiem).

6. Valsts zemes dienests:

6.1. informē attiecīgās pašvaldības par veicamo darbu apjomu un no darbu uzsākšanas dienas katru mēnesi līdz piecpadsmitajam datumam iesniedz Valsts kasē, Pašvaldību finansu izlīdzināšanas fonda padomē un attiecīgajās pašvaldībās pārskatu par iepriekšējā mēnesī veikto darbu apjomu atbilstoši Valsts zemes dienesta kontā ieskaitītajiem līdzekļiem;

6.2. līdz 1998.gada 15.janvārim nodod attiecīgajām pašvaldībām zemes īpašumu un lietojumu novērtējumus un nekustamā īpašuma nodokļu maksātāju sarakstus, bet Finansu ministrijai - gada pārskatu un pieņemšanas-nodošanas aktu kopijas.

Ministru prezidenta vietā -
Ministru prezidenta biedrs J.Kaksītis

Finansu ministra vietā -
zemkopības ministrs R.Dilba

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!