• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par autopārvadājumu atļaujām starp Latviju un Krieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.07.1997., Nr. 184/185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44449

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts statistikas komitejas informācija

Par inflācijas (patēriņa cenu) indeksiem

Vēl šajā numurā

18.07.1997., Nr. 184/185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrijas informācija

1997.gada 16.jūnijā

Par autopārvadājumu atļaujām starp Latviju un Krieviju

Saskaņā ar Latvijas un Krievijas jauktās komisijas vienošanos autopārvadājumu jomā, katrai pusei 1997.gadā tika noteiktas 30 tūkstoš atļaujas kravu komercpārvadājumiem, šķērsojot otras valsts teritoriju. Latvijas puse uz 1.jūliju bija izsniegusi 27 942 šādu atļauju, bet jau š.g. 1.ceturksnī, kad pārvadātājiem bija izsniegtas 13 719 atļaujas, prognozējot atļauju izbeigšanos 1.pusgada beigās, LR Satiksmes ministrija nosūtīja vēstuli Krievijas Transporta ministrijas Autotransporta departamenta priekšnieka vietniekam V.Ceitļinam ar lūgumu palielināt kravu autopārvadājumu atļauju kvotu par 15 000. Bet Krievijas puse lūgumu noraidīja, tā vietā nosakot atļauju izsniegšanu Krievijas robežkontroles punktos par samaksu 250 ASV dolāru apmērā.

Līdz ar to Latvijas pusei patlaban atlikušais atļauju skaits tiek izmantots vienīgi to kravu transportēšanai, kas jau atrodas pie robežas, pārtikas un citu Latvijā ražotu preču neatliekamiem pārvadājumiem uz Krieviju, kā arī izejvielu piegādei Latvijas uzņēmumiem no Krievijas.

Latvijas puse nosūtījusi oficiālu vēstuli Krievijas transporta ministram N.Caham un Krievijas vēstniekam Latvijā A.Udaļcovam, norādot uz nepieciešamību normalizēt radušos situāciju.

Satiksmes ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!