• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Krievijas sarunām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.07.1997., Nr. 189/190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44486

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeima ir savā vietā

Vēl šajā numurā

25.07.1997., Nr. 189/190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Krievijas sarunām

Vakar, 24.jūlijā, Maskavā tikās Latvijas un Krievijas starpvaldību komisijas tirdznieciski ekonomiskās sadarbības jautājumu darba grupas.

Pārrunāts Latvijas un Krievijas tirdznieciski ekonomiskās sadarbības pašreizējais līmenis un tā turpmākas paaugstināšanas perspektīvas.

Sarunās atzīmēta nepieciešamība pilnveidot līgumtiesisko bāzi. Apspriesti jautājumi, kas saistīti ar līguma par sadarbību eksporta kontroles jomā gatavošanu parakstīšanai. Tikšanās dalībnieki vienojās veikt nepieciešamos pasākumus, lai veicinātu līguma projekta par sadarbību muitas jautājumos izstrādi tuvākajā laikā. Krievijas pusei iesniegts izskatīšanai Latvijas puses izstrādātais starpvaldību līguma projekts par sadarbību ražošanas kooperācijas jomā.

Pārrunāto jautājumu vidū bija arī Krievijas iespējamā piedalīšanās rūpniecības, tirdzniecības, transporta un citu Latvijas objektu privatizācijā, kopēju projektu veidošanā.

Sarunu norise apliecināja abpusēju ieinteresētību biznesa informācijas apmaiņas intensificēšanā un uzlabošanā.

Latvijas un Krievijas delegāciju vadītāji A.Berners un V.Škļarovs parakstīja protokolu, kurā atspoguļotas sarunās panāktās vienošanās un iezīmēti to praktiskās realizācijas nolūkos veicamie pasākumi.

Latvijas vēstniecības

preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!