• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Diplomātijas ziņas, dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.09.1997., Nr. 230 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44910

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrijas dienesta vēstule nr.41/650–5682

Par Latvijas Republikas un Vācijas Federatīvās Republikas vienošanās spēkā stāšanos

Vēl šajā numurā

17.09.1997., Nr. 230

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas

un Baltkrievijas robežsarunām

No 10. līdz 12.septembrim Vitebskā notika Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valsts robežas demarkācijas komisijas otrā sēde. Latvijas delegāciju vadīja LR Ārlietu ministrijas speciālo uzdevumu vēstnieks Jānis Lovniks. Tikšanās laikā abas puses pilnībā saskaņoja un parakstīja piecus dokumentus, kas reglamentē Latvijas un Baltkrievijas robežas iekārtošanu. Baltkrievijas delegācija informēja, ka Latvijas pusei tiks nodotas demarkācijas kartes.

Abas puses turpinās darbu pie vienošanās par triju valstu robežas robežkrustpunkta noteikšanu starp Latviju, Lietuvu un Baltkrieviju, kā arī Latviju, Krieviju un Baltkrieviju.

Baltkrievijas delegācijas vadītājs A.Šahnovičs, atsaucoties uz Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko paziņojumu, norādīja, ka Baltkrievijas puse ir ieinteresēta maksimāli īsā laikā pabeigt demarkāciju.

Vitebskā abas puses vienojušās, ka nākamā demarkācijas komisijas sēde notiks šī gada novembra pirmajā nedēļā Rēzeknē.

Par Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vizīti Parīzē

17. un 18.septembrī LR Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Māris Riekstiņš uzturēsies darba vizītē Parīzē. Politisko konsultāciju laikā M.Riekstiņš tiksies ar Francijas Ārlietu ministrijas ģenerālsekretāru Bertranu Djufurku (Bertrand Dufoureq) , Francijas prezidenta padomnieku un CCET direktoru Žanu Pjeru Tjuveri (Jean–Pierre Tuveri) . (CCET — Centre for Cooperation with Economies in Transition — Sadarbības centrs ar pārejas ekonomikas valstīm.)

Vizītes laikā tiks pārrunāta Eiropas Savienības integrācijas procesu gaita, kā arī vairāki divpusējo attiecību jautājumi.

Iepriekšējās politiskās konsultācijas notika 1996.gada septembrī Parīzē.

ĀM preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!