• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ar cerībām un uzticēšanos Vidzemes novada spējām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.1997., Nr. 236/241 https://www.vestnesis.lv/ta/id/44984

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Francijas lielkuģis Rīgā

Vēl šajā numurā

23.09.1997., Nr. 236/241

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ar cerībām un uzticēšanos Vidzemes novada spējām

Ministru prezidents Guntars Krasts un zemkopības ministrs Andris Rāviņš piektdien, 19.septembrī, Valmierā


Novada izstādes apmeklējumā. Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Visvaldis Skujiņš, Valmieras domes priekšsēdētājs Kārlis Greiškalns, Ministru prezidents Guntars Krasts un zemkopības ministrs Andris Rāviņš;


pēc tikšanās ar Vidzemes augstskolas studentiem Ministru prezidentam simboliska dāvana


Ministru prezidentu Guntaru Krastu un zemkopības ministru Andri Rāviņu iepazīstina ar izstādes eksponātiem

Foto: Uldis Pāže — “Latvijas Vēstnesim”

Piektdien, 19.septembrī, Ministru prezidents Guntars Krasts apmeklēja Vidzemes novada uzņēmēju dienas Valmierā, kur piedalījās šī novada uzņēmējsabiedrību ražoto preču un sniegto pakalpojumu izstādes atklāšanā un ekspozīcijas apskatē.

Ministru prezidents, atklājot izstādi, uzsvēra, ka Valmiera izsenis Latvijā bijusi viena no Vidzemes aktīvāko un uzņēmīgāko ļaužu centriem. Arī šī izstāde un uzņēmēju dienas to apliecina. Šobrīd tīri objektīvi Valmierai ir zināma loma rūpniecības attīstībā Ziemeļvidzemē, tā nostiprinās kā Ziemeļvidzemes reģionālais centrs.

Pēc tam Ministru prezidents devās uz Vidzemes Augstskolu, kurā teica runu studentiem un pasniedzējiem. Tiekoties ar augstskolas mācību spēkiem, G.Krasts tika iepazīstināts ar augstskolas darbu, tās perspektīvām, kā arī esošajām problēmām. Ministru prezidents uzsvēra, ka Vidzemes Augstskola sagatavos augstas klases speciālistus, kuru zināšanas izmantos ne tikai Vidzemē, bet arī citviet Latvijā.

Studenti dāvināja Ministru prezidentam simbolisku Vidzemes Augstskolas suvenīru — kreklu ar uzrakstu “Nepaliec astē”, tādējādi aicinot ikvienam būt aktīvākam un darbīgākam par krekla īpašnieku.

Apmeklējuma noslēgumā Guntars Krasts un zemkopības ministrs Andris Rāviņš tikās ar Vidzemes rajona pašvaldību vadītājiem un uzņēmējiem, lai pārrunātu aktuālākos šībrīža jautājumus.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!