• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Kopsavilkums. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.09.1997., Nr. 242/245 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45068

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas 6. saeimas 1997. gada Rudens sesija

Vēl šajā numurā

24.09.1997., Nr. 242/245

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kopsavilkums

18.septembra sēdē

— “Par Latvijas Republikas un Eiropas Investīciju bankas pamatlīgumu”. (Reģ.nr.870) (dok.nr.3055; nr.3055a) Nodeva Budžeta un finansu (nodokļu) komisijai (atbildīgā) un Ārlietu komisijai.

— “Par Ulda Veldres deputāta pilnvaru apstiprināšanu”. (dok.nr.3072) Balsojums: 69 par, 0 pret, 4 atturas.

— “Par Ineses Birznieces deputāta pilnvaru apstiprināšanu”. (dok.nr.3073) Balsojums: 72 par, 1 pret, 3 atturas.

—”Par Saeimas sekretāra ievēlēšanu”. (dok.nr.3064; nr.3064a) Ievēlēt deputātu I.Bērziņu par Saeimas sekretāru. Balsojums: 52 par.

— “Par Ances Gulbes ievēlēšanu Centrālajā vēlēšanu komisijā”. (dok.nr.3054) Balsojums: 42 par, 2 pret, 15 atturas.

— “Par deputāta U.Veldres ievēlēšanu Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā”. (dok.nr.3087) Balsojums: 50 par, 1 pret, 8 atturas.

— “Par Parlamentārās izmeklēšanas komisijas, lai noskaidrotu “Latvenergo”, “Bankas Baltija” un Lihtenšteinas firmu cesijas līguma rezultātā zaudēto trīs miljonu latu lietu, ievēlēšanu”. (dok.nr.3063; nr.3063a; nr.3069; nr.3069a) Balsojums: 70 par, 0 pret, 2 atturas.

— Saeima saņēma vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra A.Gorbunova atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Zelgalvja un E.Grīnberga jautājumu par problēmām, kas saistītas ar dzīvokļu privatizāciju (dok.nr.2631a)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, E.Grīnberga, J.Mauliņa un E.Zelgalvja jautājumu par Ārlietu ministrijas pasākumiem, lai atrisinātu kompensācijas saņemšanu par zemes īpašumiem bijušajā Abrenes apriņķī. (dok.nr.2739)

— Saeima saņēma vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra A.Gorbunova atbildi uz deputātu I.Kreituses, A.Kreitusa, J.Ādamsona, L.Staša un A.Golubova jautājumu, cik likumīgs ir Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums nr. 285–r, izdots 26.09.1996.g. “Par privatizēto dzīvokļu apsaimniekošanu līdz dzīvojamo māju pilnīgai privatizācijai un tāmes sastādīšanai katrai mājai”. (dok.nr.2783)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana atbildi uz deputātu K.Čerāna, E.Grīnberga, J.Mauliņa, O.Kostandas un I.Liepas jautājumu par LR satiksmes ministra un Krievijas ceļu satiksmes ministra Memorandu par kopīgas dzelzceļa robežstacijas izveidi. (dok.nr.2732a)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu I.Kreituses, G.Eniņa, L.Ozoliņa, E.Grinovska un L.Staša jautājumu par līdzekļiem, kas izlietoti no Valsts īpašuma privatizācijas fonda 1996.gadā. (dok.nr.2762)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz deputātu O.Kostandas, K.Čerāna, J.Kušneres, J.Kazāka, J.Mauliņa, I.Liepas, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumu par Latvijas Republikas un Ķīnas Republikas (Taivanas ekonomiskajām attiecībām. (dok.nr.2749a)

— Saeima saņēma zemkopības ministra A.Rāviņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, I.Liepas, J.Mauliņa, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumu par valdības politikas pamatnostādnēm linkopības un linu pārstrādes jomā. (dok.nr.2836a)

— Saeima saņēma zemkopības ministra A.Rāviņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, I.Liepas, J.Kazāka, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumu par jaunas celulozes rūpnīcas celtniecības organizēšanas gaitu. (dok.nr.2837a).

— Saeima saņēma zemkopības ministra A.Rāviņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kazāka, E.Grīnberga, E.Zelgalvja un J.Kušneres jautājumu par problēmas risinājumiem sakarā ar indīgo augu izplatību Latvijas rajonos un pagastos. (do.nr.2864a)

— Saeima saņēma Izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Zelgalvja un J.Kušneres jautājumu par zinātnes finansējuma nodrošinājuma izpildi saskaņā ar deklarācijas 3.11. punktu un projektu 1998.un 1999.gadam. (dok.nr.2908a; nr.2908b)

— Saeima saņēma vides valsts ministra I.Emša atbildi uz deputātu I.Bērziņa, E.Inkēna, P.Apiņa, A.Panteļējeva un K.Lībanes jautājumu par ekoloģiskās katastrofas draudiem Latvijas videi, kurus rada nafas termināla celtniecība Būtiņģē. (dok.nr.2995)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu A.Golubova, M.Bekasova, O.Deņisova, L.Staša un M.Lujāna jautājumu par skolu apgādi ar mācību grāmatām un mācību līdzekļiem. (dok.nr.3065).

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!