• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - pie Jums ceļā 22.burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.10.1997., Nr. 258/259 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45175

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mūsu aktīviem sakariem ar Čehiju un Uzbekistānu

Vēl šajā numurā

08.10.1997., Nr. 258/259

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

“Latvijas Vēstnesis. Dokumenti” — pie Jums ceļā 22.burtnīca

Godātie lasītāji, kārtējā valsts normatīvo aktu burtnīca pie Jums dodas ar dokumentiem, kas datēti no 12.augusta līdz 9.septembrim. Saeimas rudens sesijā pirmie divi likumi pieņemti 4.septembrī. Grozījumi likumā “Par dzīvojamo telpu īri” nosaka atsevišķus ierobežojumus izlikšanai no dzīvokļa denacionalizētajos un likumīgajiem īpašniekiem atdotajos namos. Grozījumi likumā “Par Aizsardzības spēkiem” attiecas uz Militāro policiju, Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienestu, Aizsardzības spēku darbinieku darba tiesiskajām attiecībām un vēl citiem jautājumiem.

Ministru kabinets izdevis noteikumus par kārtību, kādā veicami maksājumi par dzīvokļu un citu telpu nodošanu īpašumā līdz dzīvojamās mājas privatizācijai. Noteikumi par bīstamo atkritumu klasifikāciju un bīstamības kritērijiem pieņemti, lai mazinātu apdraudējumu, ko tie var radīt videi, cilvēku veselībai, dzīvībai vai īpašumam. Četros pielikumos dota bīstamo atkritumu klasifikācija un vielu iedarbības raksturojums. Būvniecības publiskās apspriešanas noteikumi paredz apspriešanas kārtību un termiņus, kā arī pašvaldības atbildību par būvniecības un budžeta līdzekļu izlietojuma atklātumu. Saskaņā ar Lauksaimniecības likumu izdoti noteikumi “Zemes transformācijas (pārveidošanas) atļaujas izsniegšanas kārtība”. Tiem ir divi pielikumi — pieteikuma veidlapu paraugi lauksaimniecībā izmantojamās zemes transformācijai un meža zemes transformācijai. “Nolikums par Ministru kabineta balvu par sasniegumiem starptautiskajās mācību priekšmetu olimpiādēs” nosaka piešķiramās balvas (naudas summas, diplomus un krūšu nozīmes) skolēniem un viņu pedagogiem. “Noteikumi par apdrošināšanas atlīdzības aprēķināšanas kārtību apgādājamiem sakarā ar ceļu satiksmes negadījumā cietušās personas nāvi” reglamentē atlīdzības pieprasīšanas un aprēķināšanas kārtību un tās saņēmēja pienākumus. Izdoti noteikumi “Kārtībā, kādā piesakāmi kreditoru prasījumi un no Uzņēmumu reģistra izslēdzamas tās sabiedrības ar ierobežotu atbildību, kuru pamatkapitāla lielums neatbilst likuma prasībām”. Izdarīti arī grozījumi vairākos Ministru kabineta dokumentos un apstiprināti Finansu ministrijas, Ekonomikas ministrijas un Vides valsts inspekcijas darbības nolikumi. Ar Ministru kabineta rīkojumu Tieslietu ministrijas valdījumā tiek nodoti nekustamie īpašumi astoņās Latvijas pilsētās. Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!