• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1997. gada 7. oktobra noteikumi Nr. 350 "Noteikumi par Latvijas Republikas starptautisko tirdzniecības vai tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības līgumu ietvaros izveidotas apvienotās komitejas Latvijas puses pārstāvju grupas darbības kārtību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.10.1997., Nr. 260/262 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45207

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.351

Tabakas un tabakas izstrādājumu aprites noteikumi

Vēl šajā numurā

09.10.1997., Nr. 260/262

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 350

Pieņemts: 07.10.1997.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas Ministru kabinets noteikumi Nr.350

Rīgā 1997.gada 7.oktobrī (prot. nr.56 20.¤)

Noteikumi par Latvijas Republikas starptautisko tirdzniecības vai tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības līgumu ietvaros izveidotas apvienotās komitejas Latvijas puses pārstāvju grupas darbības kārtību

Izdoti saskaņā ar likuma "Par Latvijas Republikas starptautiskajiem līgumiem" 12.pantu

1. Šie noteikumi nosaka Latvijas Republikas starptautisko tirdzniecības vai tirdzniecības un ekonomiskās sadarbības līgumu ietvaros izveidotas apvienotās komitejas Latvijas puses pārstāvju grupas (turpmāk - Latvijas pārstāvju grupa) darbības kārtību.

2. Šie noteikumi neattiecas uz kopīgo komisiju, kas izveidota Līguma par brīvo tirdzniecību un ar tirdzniecību saistītajiem jautājumiem starp Eiropas kopienu, Eiropas Atomenerģētikas kopienu un Eiropas Ogļu un tērauda kopienu no vienas puses un Latvijas Republiku no otras puses ietvaros, un uz Asociācijas padomi, kas izveidota Eiropas līguma par asociācijas izveidošanu starp Eiropas kopienām un to dalībvalstīm no vienas puses un Latvijas Republiku no otras puses ietvaros.

3. Latvijas pārstāvju grupas vadītājs ir Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs vai cita ekonomikas ministra iecelta amatpersona.

4. Latvijas pārstāvju grupas locekļi ir ministriju un - atbilstoši to kompetencei - citu valsts pārvaldes institūciju pilnvaroti pārstāvji.

5. Latvijas pārstāvju grupas atbildīgais sekretārs ir Ekonomikas ministrijas pilnvarots pārstāvis.

6. Pēc uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vai nevalstisko organizāciju pieprasījuma attiecīgās apvienotās komitejas sesijās ar visu attiecīgās apvienotās komitejas locekļu piekrišanu kā novērotāji var piedalīties minēto institūciju pilnvaroti pārstāvji.

7. Latvijas pārstāvju grupas vadītājs paziņo Latvijas pārstāvju grupas locekļiem un tās atbildīgajam sekretāram par attiecīgās apvienotās komitejas sesiju ne vēlāk kā desmit dienas pirms tās sākuma, kā arī pārrauga minētās komitejas lēmumu īstenošanu Latvijas Republikā.

8. Ministrijas ir atbildīgas par pārstāvju pilnvarošanu darbam attiecīgajā apvienotajā komitejā.

9. Latvijas pārstāvju grupas vadītājs, atbildīgais sekretārs un grupas locekļi ir tiesīgi pieņemt lēmumus atbilstoši pilnvarojuma apjomam, kā arī ir atbildīgi par minētajiem lēmumiem.

10. Latvijas pārstāvju grupas izdevumus (arī komandējumu izdevumus), kas saistīti ar darbību attiecīgajā apvienotajā komitejā, sedz tās institūcijas, kuras viņi pārstāv.

Ministru prezidents G.Krasts

Ekonomikas ministrs A.Sausnītis

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!