• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vai asfaltbetona rūpnīcai būs pretendenti?. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.1997., Nr. 270/271 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45430

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemnieks, sirdī zvejnieks

Vēl šajā numurā

16.10.1997., Nr. 270/271

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vai asfaltbetona rūpnīcai būs pretendenti?

Jau ilgu laiku Rīgas Dome mēģina tikt vaļā no Šveices firmas “AMMANN” asfaltbetona rūpnīcas, kura maksā 2,8 miljonus vācu marku un kuras iegādi akceptēja iepriekšējais Domes sastāvs. Rūpnīcas iegādes finsiālā lietderība un juridiskā pamatotība tikusi daudzkārt apspriesta; pašreizējā Rīgas Dome nolēma rūpnīcu pārdot izsolē, lai atgūtu tās pirkšanai iztērētos līdzekļus, kas finansēti no Valsts kases aizdevuma.

Par spīti apgalvojumiem, ka šī modernā un jaudīgā rūpnīca pilsētai ļoti nepieciešama, līdz šim izsolēs to nebija izdevies pārdot. Kā informēja Rīgas Domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja Linda Baltiņa, vakar līdz pulksten 17.00 bija iespējams iesniegt pieteikumus par rūpnīcas pirkšanu, nomu vai cita veida iegūšanu lietošanā. Par interesentiem, kuri jau pieteikušies uz rūpnīcu, informācija netika sniegta, taču esot vairāki šī objekta tīkotāji.

Mudīte Luksa, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!