• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas starptautiskie līgumi - pie Jums dodas 12. burtnīca. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.1997., Nr. 281/282 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45593

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mēs un Indija

Vēl šajā numurā

28.10.1997., Nr. 281/282

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas starptautiskie līgumi — pie Jums dodas 12.burtnīca

Turpinot atsevišķās burtnīcās izdot šogad Saeimā ratificētos starptautiskos līgumus, “Latvijas Vēstneša” mazās poligrāfijas apgādā nākusi klajā kārtējā, 12.burtnīca. Tajā ievietoti gan divpusējie, gan daudzpusējie starptautiskie dokumenti, kas Saeimā tika apstiprināti 1.oktobrī.

Šajā burtnīcā: 1997.gada 13.jūnijā Vašingtonā parakstītais Latvijas Republikas valdības un Amerikas Savienoto Valstu valdības līgums par savstarpējo tiesisko palīdzību krimināllietās, 1997.gada 14.aprīlī parakstītā Latvijas Republikas valdības un Francijas Republikas valdības konvencija par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem, 1997.gada 18.februārī Ankarā parakstītais Latvijas Republikas un Turcijas Republikas līgums par ieguldījumu savstarpēju veicināšanu un aizsardzību, 1997.gada 24.jūlijā Rīgā parakstītais Latvijas Republikas valdības un Ukrainas valdības līgums par ieguldījumu veicināšanu un savstarpēju aizsardzību un 1946.gada 13.februāra Konvencija par Apvienoto Nāciju Organizācijas privilēģijām un imunitātēm.

Interesenti šo izdevumu var nopirkt laikraksta redakcijā (Bruņinieku ielā 36), avīzes sludinājumu un reklāmas daļā (Bruņinieku ielā 41), kā arī “LV” kioskā (Bruņinieku un K.Barona ielas krustojumā). Jūsu “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!