• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien 1000. numurs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.10.1997., Nr. 285 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45630

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Konkursi

Vēl šajā numurā

30.10.1997., Nr. 285

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien 1000. numurs

“Latvijas Vēstnesim”, 1000.numuram iznākot

Šajā reizē īpaši gribu apsveikt “Latvijas Vēstneša” redakciju un visus “Latvijas Vēstneša” lasītājus. Un vēlreiz atkārtot to, ko jau reiz esmu teicis.

Jo vairāk Latvijas iedzīvotāji — pilsoņi un nepilsoņi — lasīs “Latvijas Vēstnesi”, jo vairāk viņi pārzinās mūsu politisko “virtuvi”. Tur tiek publicētas Saeimas plenārsēžu debates ar visām niansēm. “Latvijas Vēstnesī” visu var uzzināt — kas noticis Saeimas Prezidijā, kas — Saeimas plenārsēdē, kādi likumdošanas akti ir pieņemti un kuros lasījumos. Un daudzi lasītāji te uzzina par mūsu valsts ekonomiskās attīstības problēmām, par uzņēmumu privatizāciju un visu citu, kas interesē cilvēkus.

Kad sastopos ar vēlētāju vai vienkārši iedzīvotāju jautājumiem par saimnieciskām lietām, ikreiz saku tā: vairāk lasiet “Latvijas Vēstnesi”. Tad jums nebūs jāuzdod tik daudz jautājumu politiķiem. Es gribu, lai cilvēki to apzinātos un zinātu.

Līdz ar to es novēlu “Latvijas Vēstnesim” arī turpmāk saglabāt to objektivitāti un to godīgumu attiecībā pret lasītājiem. Un iesaku visiem mācīties no “Latvijas Vēstneša” šajā ziņā. Paldies Dievam, ir vismaz viena avīze, kuru lasot tu vari būt pārliecināts, ka tā tas arī ir bijis.

1997.gada 29.oktobrī Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!