• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.11.1997., Nr. 291/292 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45725

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Mantojumu ziņas

Vēl šajā numurā

07.11.1997., Nr. 291/292

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

KONKURSI

Valsts bezpeļņas SIA “Latvijas Televīzija”

izsludina konkursu

par piemērotāko vadītāju Latvijas Televīzijas Ziņu dienestam

Konkursa dalībniekiem jābūt trīs gadu darba stāžam mediju sistēmā un augstākajai izglītībai.

Konkursa dalībniekiem līdz 1997.gada 10.novembrim jāiesniedz savi pieteikumi un sava koncepcija — piedāvājums Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta darbībai, kas sastāvētu no ziņu pasniegšanas koncepcijas Latvijas televīzijas programmās (4 raidījumi latviešu un 2 raidījumi krievu valodā) un Ziņu dienesta darbības mehānisma koncepcijas.

Pieteikumā jāiesniedz: rakstisks iesniegums, adresēts konkursa komisijai, izglītību apliecinoša dokumenta kopija, CV.

Pēc pieteikuma izskatīšanas konkursa komisija paziņos tiem konkursa dalībniekiem, kuru pieteikumus tā būs atzinusi par piemērotiem piedalīties konkursā, par uzaicinājumu uz pārrunām ar konkursa komisiju.

Pieteikumi jāiesniedz Latvijas Televīzijas sekretariāta vadītājai Aijai Krollei Rīgā, Zaķusalas krastmalā 3, LV-1509, tālrunis uzziņām 7200314.

Valsts ieņēmumu dienests

izsludina konkursu

par silto ziemas virsjaku, zābaku un džemperu

piegādi muitas darbiniekiem

Informāciju var saņemt darbdienās no pulksten 9 līdz 12 pa tālr. 7028685. Komercpiedāvājumus iesniegt nedēļas laikā pēc sludinājuma publicēšanas Smilšu ielā 1, Valsts ieņēmumu dienesta konkursam.

Latvijas Republikas Valsts zemes dienests

izsludina konkursu

uz vakantām valsts civildienesta ierēdņu amata vietām

1. Nacionālā mērniecības centrā — direktors

Nepieciešama augstākā izglītība nozarē (zemes ierīcība, ekonomika), pieredze vadošā darbā, t.sk. zemes reformas un privatizācijas procesu realizācijā, digitālajā kartogrāfijā un fotogrammetrijā, pieredze sadarbībā ar ārzemju partneriem un starptautisku projektu vadīšanā, vismaz divu svešvalodu zināšanas.

2. LR VZD Finansu daļā

— Revīzijas un kontroles sektora vadītājs

Nepieciešama augstākā ekonomiskā vai finansu izglītība, vismaz trīs gadu praktiskā darba pieredze revīziju veikšanā, prasme strādāt ar datoru, iemaņas lietvedībā.

3. LR VZD Centrālā aparāta kancelejā — vadītājs

Kancelejas darbības sfērai nepieciešama atbilstoša augstākā izglītība, praktiskā darba pieredze, vismaz divu svešvalodu zināšanas, jāzina veicamajā darbā izmantojamo tehnisko līdzekļu darbības principi, lietošanas nosacījumi, darba racionāla organizācija, ar tiem saistītie normatīvie akti.

4. LR VZD Centrālā aparāta kancelejas

Vēstuļu un apmeklētāju pieņemšanas sektorā — referents

Darbības sfērai nepieciešama augstākā vai nepabeigta augstākā izglītība, zināšanas un praktiskā pieredze (ne mazāk kā trīs gadi) pilsoņu priekšlikumu, iesniegumu un sūdzību izskatīšanā un tiesību aktiem atbilstošu atbilžu sagatavošanā atbilstoši Valsts zemes dienestam izvirzītajiem uzdevumiem, lietot darba procesā nepieciešamos tehniskos līdzekļus un aparatūru.

Gaidām LR likuma “Par valsts civildienestu” 6.panta un amata darba pienākumu apraksta prasībām atbilstošus pretendentus.

Pretendenti tiek aicināti pieteikumam pievienot CV ar konkrētām ziņām par iepriekšējo darbu un izglītību apliecinošus dokumentus.

Pieteikumi personīgi jāiesniedz divdesmit dienu laikā pēc šī sludinājuma publicēšanas Rīgā, 11.Novembra krastmalā 31, Personāla daļā — 412.kabinetā, tālrunis 7228193, 7226111.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!