• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas Valsts prezidentam, Rīgā, Pilī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.11.1997., Nr. 304/305 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45892

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Valsts prezidentam, Rīgā, Pilī (turpinājums)

Vēl šajā numurā

21.11.1997., Nr. 304/305

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Valsts prezidentam, Rīgā, Pilī:

Godātais prezidenta kungs! Atļaujiet man Amerikas tautas vārdā apsveikt Jūs un Latvijas tautu Jūsu valsts proklamēšanas 79. gadadienā. Ikreiz 18. novembris ir piemērots laiks, lai apsvērtu Latvijas iespējas tuvākajā laikā ieņemt pienākošos vietu brīvu tautu saimē un saņemt to, ko spēj sniegt brīvā tirgus ekonomika un demokrātija. Jūsu panākumus ciena un atbalsta visas brīvību mīlošās tautas, un tie vēstī par labklājību, mieru un drošību nākotnē.

Šāgada 18. novembris ir nozīmīgs Amerikas tautai arī ar to, ka aprit 75 gadi, kopš ASV atzina neatkarīgo Latvijas valsti. Tas bija zīmīgs notikums mūsu draudzīgo attiecību vēsturē. Šajā svētku reizē, kad mēs parādām godu vēsturiskajām saitēm, kas vieno mūsu valstis, atļaujiet vēlreiz apliecināt, ka mēs ticam Latvijas kā suverēnas, neatkarīgas un stipras valsts nākotnei.

Ar cieņu, —

Viljams Dž. Klintons,

ASV prezidents

Jūsu Ekselence, man ir tas gods Ķīnas tautas vārdā sveikt Jūsu ekselenci un Jūsu personā Latvijas tautu Latvijas Republikas proklamēšanas 79. gadadienā.

Es priecājos par Latvijas panākumiem valsts attīstībā. Vēlu Jūsu valstij un tautai labklājību un laimi.

Pēc diplomātisko attiecību nodibināšanas Ķīnas un Latvijas sakari dinamiski attīstās. Mēs esam pārliecināti, ka, pateicoties abpusējām pūlēm, Ķīnas un Latvijas attiecības nostiprināsies un attīstīsies.

Dzjans Dzemiņs,

Ķīnas Tautas Republikas priekšsēdētājs

Man ir prieks Kubas tautas un valdības vārdā sveikt Jūsu ekselenci, Latvijas tautu un valdību Latvijas Republikas valsts svētkos.

Izmantojot gadījumu, apliecinu mūsu ieinteresētību draudzības un sadarbības nostiprināšanā Kubas un Latvijas starpā un novēlu labklājību Latvijas tautai un laimi Jums personiski.

Ar vislielāko cieņu, —

Fidels Kastro Russ,

Kubas Republikas Valsts padomes

un valdības priekšsēdētājs

Godātais prezidents kungs, dārgais draugs!

Man ir tas gods sirsnīgi sveikt Jūs un Latvijas tautu Jūsu valsts svētkos — Neatkarības dienā. Priecājos, ka Lietuva un Latvija sadarbojas daudzās jomās, un esmu pārliecināts, ka mūsu valdības turpinās šo tradīciju, darbojoties gan mūsu valstu, gan Eiropas institūcijās. Šajā nozīmīgajā dienā atļaujiet man, prezidenta kungs, novēlēt veselību, laimi un panākumus Jums personiski un stabilu attīstību un labklājību Latvijas tautai. Lūdzu, pieņemiet manus visaugstākās cieņas apliecinājumus.

Aļģirds Brazausks,

Lietuvas Republikas prezidents

Sakarā ar Latvijas valsts svētkiem vēlos Turcijas tautas un savā vārdā sirsnīgi sveikt Jūsu ekselenci un Latvijas tautu. Novēlu turpmāku progresu un labklājību draudzīgajai Latvijas tautai, veselību un laimi Jums personiski.

Man joprojām labā atmiņā ir nesenais Latvijas apmeklējums, un es esmu pārliecināts, ka mūsu valstu draudzīgās attiecības turpināsies un attīstīsies.

Suleimans Demirels,

Turcijas Republikas prezidents

Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienā armēņu tautas un savā vārdā vēlos sveikt Jūs un draudzīgo Latvijas tautu. Vēlu jums uzplaukumu un labklājību. Esmu pārliecināts, ka sadarbība mūsu valstu starpā turpināsies.

Lūdzu, pieņemiet, Ekselence, manus visdziļākās cieņas apliecinājumus.

Levons Terpetrosjans,

Armēnijas Republikas prezidents

Vēl apsveikumi — 5.lpp.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!