• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.11.1997., Nr. 306/307 https://www.vestnesis.lv/ta/id/45950

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

25.11.1997., Nr. 306/307

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 6. Saeimas 1997. gada

Rudens sesija

12. burtnīca

15. novembris — 24. novembris

Saeimas Prezidija

1997. gada 15. novembra sēdē

1. Sēdē izskatīja deviņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai 1997. gada 20. novembra sēdes darba kārtību.

3. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai 1997. gada 20. novembra sēdes (no pulksten 17.30 līdz pulksten 19) darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai Baltijas asamblejas 11.sesijā pieņemtos dokumentus.

5. Pieņēma zināšanai Juridiskās komisijas atzinumu jautājumā par Valsts kontroles iesniegto priekšlikumu attiecībā uz pastāvīgas komisijas izveidošanu Valsts kontroles ziņojumu izskatīšanai.

6. Pieņēma zināšanai Ārlietu komisijas priekšsēdētāja A. Rubina iesnieguma kopiju, kurā izteiktas bažas par to, ka pie Latvijas Republikas vēstniecības ēkas Romā (Itālija) nav Latvijas valsts karoga.

Iesniegums adresēts ārlietu ministram V. Birkavam un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājam E. Inkēnam.

7. Pieņēma noteikumus, kas reglamentē žurnālistu uzturēšanos Saeimas Sarkanajā zālē.

8. Nolēma nosūtīt Juridiskās komisijas priekšsēdētāja J. Kaksīša iesniegumu par Juridiskā biroja štata vietu skaita palielināšanu Saeimas Kancelejai un Saimnieciskajai komisijai izskatīšanai.

9. Nolēma atbalstīt Kultūras ministrijas sagatavoto socioloģisko aptauju par nacionālas nozīmes valsts kultūras institūcijām.

10. Piešķīra komandējumus:

1) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam A. Amerikam, delegācijas loceklim E. Inkēnam un delegācijas sekretāram I. Aizstrautam laikā no 1997. gada 29. novembra līdz 3. decembrim uz Rietumeiropas Savienības asamblejas 43. sesijas otro daļu Parīzē (Francija);

2) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja biedram K. Čerānam 1997. gada 19. un 20. novembrī, Eiropas lietu komisijas locekļiem Ģ. V. Kristovskim, V. Bokam, Eiropas lietu komisijas konsultantiem I. Solimam un I. Kriškānei laikā no 1997. gada 18. novembra līdz 20. novembrim uz sanāksmi Stokholmā (Zviedrija) par Baltijas valstu integrāciju Eiropas Savienībā;

3) Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas konsultantei L.Sokolovskai un Juridiskā biroja konsultantei D.Meisterei laikā no 1997. gada 25. novembra līdz 27. novembrim uz semināru Briselē (Beļģija);

4) Baltijas asamblejas ģenerālsekretārei B. Jansonei 1997. gada 21. un 22. novembrī uz Beniluksa padomes akadēmisko sanāksmi Briselē (Beļģija).

11. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja E. Inkēna, komisijas konsultanta G. Ostrovska un komisijas informācijas centra administratores I. Kriškānes pārskatu par semināru Kopenhāgenā no šā gada 26.oktobra līdz 29. oktobrim;

2) deputāta I. Bišera pārskatu par piedalīšanos Baltijas asamblejas 11. sesijā Viļņā laikā no šā gada 6. novembra līdz 9. novembrim.

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!