• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.12.1997., Nr. 315/316 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46091

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija

Vēl šajā numurā

05.12.1997., Nr. 315/316

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

* Šogad Latvijas lauku rajonos atklāti 165 jauni autobusu maršruti, papildus veikti 819 reisi. Kopējais uzlabojums maršrutu tīklā ir 13 052 km.

* Daugavpilī atvērts firmas “Norvēģijas riepas” veikals – darbnīca, kurā var iegādāties dažādas autoriepas un turpat arī tās uzmontēt. Tuvākajos plānos ir izvērst uzņēmuma darbu, atverot riepu pārdošanas un montēšanas centrus arī citās Latgales pilsētās.

* SIA “Aviosabiedrība Liepāja” sākusi piedāvāt klientiem biļešu rezervēšanas sistēmas “Sirēna” pakalpojumus, kas ļauj potenciālajiem pasažieriem pasūtīt biļetes no visām Krievijas un citu NVS valstu lidostām.

* Uzņēmējsabiedrība “BTC Transports”, kas līdz šim nodarbojās tikai ar maršruta taksometru pakalpojumu sniegšanu Rīgas pilsētā, paredzējusi decembra beigās sākt darbu kā vieglo taksometru pakalpojumu firma. Šiem mērķiem sadarbībā ar “Hansa Lising Igaunija” tiks iepirktas 50 jaunas “Opel Omega” automašīnas. Pašreiz Rīgā licences, lai nodarbotos ar privāttaksometru pakalpojumu sniegšanu, piešķirtas ap 1300 vieglajiem auto. Rīgā kopumā ir 6000 taksometru.

* Šā gada oktobrī salīdzinājumā ar septembri ražotāju cenas Latvijas rūpniecībā pieaugušas par 0,6%. Lietuvā šajā laikaposmā ražotāju cenas rūpniecībā palielinājās par 0,1%, Igaunijā — par 0,2%. Salīdzinot ar pērnā gada oktobri, ražotāju cenas Latvijā cēlušās par 3,4%, Lietuvā — par 2,2%, Igaunijā — par 8,1%. Lielākais cenu kāpums Latvijā gada laikā bija metāla atkritumu un lūžņu otrreizējā pārstrādē, ūdens ieguvē, attīrīšanā un sadalē, karjeru izstrādē, kūdras ieguvē, elektroenerģijas, gāzes, tvaika un karstā ūdens apgādē, koksnes un kokizstrādājumu (izņemot mēbeļu) ražošanā, gumijas un plastmasu izstrādājumu ražošanā.

* Sākot ar 1994. gadu, nozveja Baltijas jūrā un Rīgas līcī palielinājusies vairāk nekā par 10% katru gadu. 1996. gadā tika nozvejotas 70 000 tonnas zivju. Tā ir lielākā nozveja kopš 1980. gada.

Pēc Latvijas preses informācijas

“Latvijas Vēstneša”

privatizācijas lietu virsredaktore

MUDĪTE LUKSA

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!