• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas deputāts Pauls Putniņš:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.1997., Nr. 329/330 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46243

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents Guntis Ulmanis: "Liels darbs vēl ir priekšā"

Vēl šajā numurā

16.12.1997., Nr. 329/330

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeimas deputāts Pauls Putniņš:

“Latvijas Vēstnesis” mums ir kā rokasgrāmata

“Latvijas Vēstnesis” mums ir kā darbarīks

— “Latvijas Vēstnesī” ir atrodami autentiski teksti, kas mani interesē, — Saeimas stenogrammas, likumprojekti, komentāri un oficiālās nostādnes. Un to dara daudzi deputāti — pāršķirsta un, kas interesē, to apskatās.

Reizēm es tā domāju: redz, kāds liktens ir oficiālajam laikrakstam. Taču šim mērķim arī tas ir radīts — nevis lai atspoguļotu vienas vai otras puses ietekmētu subjektīvu komentāru ar politisku ievirzi, bet gan lai sniegtu kaislību neietekmētu informāciju, lietišķus skaidrojumus.

Laikraksts iegūst jau ar to vien, ka es par to nevaru pateikt neko sliktu. Laikraksts ir pietiekami korekts, un nedrīkst to taisīt savādāku. Tad laikraksts zaudētu savu īpašo funkciju, kas tam ir. Saeimā — ja pēc sēdes mums kaut kas ir no atmiņas izdzisis vai ja esam ko izlaiduši, tad paņemam “Latvijas Vēstnesi”. Tas mums ir kā rokasgrāmata. Zināt, rokasgrāmatas, enciklopēdijas, vārdnīcas — tās ir svētas lietas. Savā ziņā arī “Latvijas Vēstnesis” ir šāds rokas laikraksts, par kuru nekad neviens īpaši nejūsmos, bet kuru daudzi diendienā lietos. Tas ir darba rīks, ar ko dzīvo kopā tāpat kā ar grāmatām, un šīs vērtības ir tās, kas ir ļoti svarīgas. Tāpat kā bibliotēkas. Un vienmēr ir un būs cilvēki, kas pratīs novērtēt dzīvi kopā ar grāmatu, kas novērtēs grāmatu spēku. Par spīti informācijas ziņā notiekošajiem procesiem pasaulē. Katrs normāls cilvēks izjūt nepieciešamību pēc grāmatām.

Es negribu teikt, ka es dzīvoju kopā ar “Latvija Vēstnesi”— tas būtu pārspīlēti. Taču ļoti bieži gan es, gan mani kolēģi saka: “Pag, jāpaskatās “Vēstnesī”, kā tur īsti bija!...”

“Latvijas Vēstnesi” visam nākamajam, 1998., gadam visās “Latvijas pasta” nodaļās var pasūtīt līdz šai piektdienai, 19.decembrim. Abonēšanas indekss — 1027. Par visa gada 12 mēnešiem — Ls 44,99 , pusgada 6 mēnešiem — Ls 23,59 , 3 mēnešiem — Ls 11,99 , 1 mēnesi — Ls 4,09 .

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!