• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.1997., Nr. 331/332 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46293

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti (turpinājums)

Vēl šajā numurā

17.12.1997., Nr. 331/332

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Kopsavilkums

11. decembra vakara sēdē

Jautājumi un atbildes:

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, I.Liepas, J.Kazāka, O.Kostandas un J.Mauliņa jautājumu par PVAS “Latvenergo” elektroenerģijas tarifu aprēķiniem. (dok.nr.2655a)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu K.Čerāna, I.Liepas, J.Kušneres, J.Kazāka, O.Kostandas un J.Mauliņa jautājumu par Elektroapgādes padomes locekļu personālo balsojumu par PVAS “Latvenergo” tarifu kārtējo paaugstinājumu. (dok.nr.2656a)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, I.Liepas, J.Kazāka, O.Kostandas un J.Mauliņa jautājumu par Energoapgādes regulēšanas padomes nosakāmo enegoresursu tarifu aprēķināšanas metodiku. (dok.nr.2659a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, E.Grīnberga, J.Mauliņa un E.Zelgalvja jautājumu par valdības un Labklājības ministrijas rūpēm par Latvijas brīvības cīnītājiem, kas cietuši moku kambaros un Gulaga nāves nometnēs. (dok.nr.2699a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, E.Zelgalvja, J.Kušneres un J.Kazāka jautājumu par bezdarba līmeni Latvijas pagastos un pilsētās un konkrētiem valdības pasākumiem problēmas risināšanai. (dok.nr.2702a; nr.2702b; nr.2702c)

— Saeima saņēma finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu J.Mauliņa, K.Čerāna, E.Grīnberga, O.Kostandas un J.Kušneres jautājumu par pievienotās vērtības nodokļa iemaksām Talsu rajonā 1996.gadā. (dok.nr.2755)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, E.Grīnberga, O.Kostandas un I.Liepas jautājumu par izdevumu tāmi valsts budžeta 1997.gadam programmas 01.03.00., 01.120 “Valsts ieņēmumu un muitas politikas nodrošināšanā” līdzekļu tēriņam un VID darbinieku skaitu, algu apmēru un dienesta automašīnām. (dok.nr.2733a)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, E.Grīnberga, O.Kostandas un I.Liepas jautājumu par firmai “Crown Agents” samaksātajiem naudas līdzekļiem un tās ieguldījumu Latvijas budžeta veidošanā. (dok.nr.2734a)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, E.Grīnberga, O.Kostandas un I.Liepas jautājumu par Latvijas Republikas valdības (Finansu ministrijas) un firmas “Crown Agents” līguma teksta izsniegšanu deputātiem un šī līguma teksta daļas konfidencialitātes iemesliem. (dok.nr.2735a)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, I.Liepas, E.Grīn-berga un J.Kušneres jautājumu par firmas “Crown Agents” darbības rezultātā aizturētajām alkohola kravām un šīs firmas darbības efektivitāti alkohola kravu aprites jomā. (dok.nr.2736a)

— Saeima saņēma iekšlietu ministra Z.Čevera atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Zelgalvja un J.Kušneres jautājumu par likumā “Par valsts noslēpumu” 4. panta pirmajā daļā paredzēto “Informācijas un citu par valsts noslēpumu atzīstamu objektu sarakstu” apstiprināšanu. (dok. nr.2746a; nr.2746b)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu J.Urbanoviča, A.Bartaševiča, V.Stikuta, A.Golubova, M.Bekasova, L.Staša, V.Kalnbērza, M.Lujāna un G.Valdmaņa jautājumu par starptautisko konkursu sakarā ar Zilupes rajona Terehovas muitas punkta celtniecību. (dok.nr.3018)

— Saeima saņēma veselības valsts ministra V.Jaksona atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kazāka, E.Grīnberga, E.Zelgalvja un J.Kušneres jautājumu par vakcināciju pret ērču encefalītu. (dok.nr.2865a)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, J.Kazāka, E.Zelgalvja un J.Kušneres jautājumu par Valsts ieņēmumu dienesta izdotajām dienesta instrukcijām un citiem normatīvajiem aktiem Korupcijas novēršanas likuma izpildes kontroles sakarā. (dok.nr.2955a)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, J.Kazāka, E.Zelgalvja un J.Kušneres jautājumu par Ministru kabineta veiktajiem pasākumiem, lai visas valsts amatpersonas iesniegtu papildinājumus savām valsts amatpersonu deklarācijām saskaņā ar Satversmes tiesas 1997.gada 11.jūlija spriedumu. (dok.nr.2956a)

— Saeima saņēma aizsardzības ministra T.Jundža atbildi uz deputātu A.Golubova, M.Bekasova, O.Deņisova, L.Staša un M.Lujāna jautājumu par zemessargu skaitu Latvijā, to bruņojumu un ieroču glabāšanu. (dok.nr.3133)

— Saeima saņēma Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes atbildi uz deputātu M.Lujāna, A.Bartaševiča, O.Deņisova, G.Valdmaņa un G.Gannusas jautājumu par Latvijas Republikas monētu kalšanu un to izmaksām. (dok.nr.3071)

— Saeima saņēma aizsardzības ministra T.Jundža atbildi uz deputātu A.Golubova, A.Bartaševiča, L.Staša, O.Deņisova un M.Bekasova jautājumu par līdzekļu izlietojumu no Latvijas Republikas valsts budžeta Latvijas un NATO militārajām mācībām. (dok.nr.3129)

— Saeima saņēma veselības valsts ministra V.Jaksona atbildi uz deputātu J.Urbanoviča, V.Dozorceva, M.Lujāna, J.Ādamsona un A.Kreitusa jautājumu par neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanas darba organizāciju Rēzeknes pilsētā un rajonā. (dok.nr.3236)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana un zemkopības ministra A.Rāviņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, J.Mauliņa, O.Kostandas un J.Kazāka jautājumu par motivāciju Latvijas–Krievijas robežpunkta Vecumos neatvēršanai starptautiskajiem kravu pārvadājumiem. (dok.nr. 3090a; nr.3090b; nr.3090c)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, J.Mauliņa, O.Kostandas un J.Kazāka jautājumu par principiem, pēc kuriem tiek noteiktas valsts budžeta dotācijas akreditētajām privātskolām. (dok.nr.3091a)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz deputātu J.Kušneres, O.Kostandas, J.Kazāka, J.Mauliņa un U.Veldres jautājumu par jaunatnes izglītošanu Eiropas Savienības jautājumos un tās aktivitātēs. (dok.nr.3104a)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz deputātu O.Kostandas, K.Čerāna, U.Veldres, J.Kušneres un J.Mauliņa jautājumu par Abrenes apriņķa atdošanu Krievijai. (dok.nr.3114a)

— Saeima saņēma zemkopības ministra A.Rāviņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, I.Liepas, U.Veldres, J.Mauliņa un J.Kazāka jautājumu par a/s “Rīgas dzirnavnieks” privatizācijas noteikumiem, un kādā veidā paredzēta Latvijas zemnieku interešu aizstāvība. (dok.nr.3150a)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, U.Veldres, I.Liepas un E.Zelgalvja jautājumu par Latvijas Republikas Ministru kabineta rīkojumu nr.431 “Par maksājumiem no valsts īpašuma privatizācijā iegūtajiem līdzekļiem”. (dok.nr.3151a)

— Saeima saņēma zemkopības ministra A.Rāviņa atbildi uz deputātu I.Kreituses, A.Kreitusa, V.Kalnbērza, I.Liepas, J.Kazāka un L.Ozoliņa jautājumu par problēmām, kas saistītas ar Latvijas Republikas Ministru kabineta piešķirto palīdzību Čehijas Republikai plūdos cietušajiem. (dok.nr.3199)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, U.Veldres, J.Mauliņa, J.Kazāka un E.Zelgalvja jautājumu par privātskolu reģistrāciju un licences izsniegšanas kārtību. (dok.nr.3149a)

— Saeima saņēma finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu O.Kostandas, U.Veldres, E.Grīnberga, J.Kazāka un J.Kušneres jautājumu par pamatojumu lēmumam apturēt Ministru kabineta rīkojumu nr.82 “Par tirgus paviljonu Talsos, Ezera ielā 7”. (dok.nr.3171a)

— Saeima saņēma finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu A.Golubova, M.Bekasova, A.Bartaševiča, O.Deņisova un L.Staša jautājumu par Latvijas ārējo parādu. (dok. nr.3216)

— Saeima saņēma veselības valsts ministra V.Jaksona atbildi uz deputātu I.Kreituses, A.Kreitusa, V.Kalnbērza, V.Dozorceva un J.Ādamsona jautājumu par naudas summu, kas saņemta no Krievijas federālā budžeta Krievijas militāro pensionāru medicīniskās palīdzības atmaksai Latvijā. (dok.nr.3237)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova atbildi uz deputātu J.Kušneres, K.Čerāna, O.Kostandas, E.Grīnberga un J.Mauliņa jautājumu par atbildību, kādu mūsu valsts uzņēmusies attiecībā uz seksuāli izmantotiem bērniem. (dok.nr.3200a)

— Saeima saņēma pašvaldību lietu valsts ministra Ē.Zundas un labklājības ministra V.Makarova atbildi uz deputātu O.Kostandas, K.Čerāna, E.Grīnberga, I.Liepas un J.Mauliņa jautājumu par budžeta līdzekļu piešķiršanu bijušo leģionāru kapu izveidošanai, kopšanai un piemiņas zīmju uzstādīšanai. (dok.nr.3201a)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu A.Rubina, J.Stroda, A.Saulīša, L.Ozoliņa un G.Valdmaņa jautājumu par bērnu skaitu Latvijā, kuri neapmeklē skolu, un valdības pasākumiem šīs problēmas risināšanai. (dok.nr.3214a)

— Saeima saņēma iekšlietu ministra Z.Čevera atbildi uz deputātu J.Stroda, A.Saulīša, L.Ozoliņa, A.Rubina un G.Valdmaņa jautājumu par līdzekļiem, kas ieplānoti nākamā gada budžetā cietumnieku labklājības uzlabošanai. (dok.nr.3215a)

— Saeima saņēma valsts ieņēmumu valsts ministres A.Počas atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kazāka, I.Liepas, J.Mauliņa un E.Zelgalvja jautājumu par vietējo uzņēmumu interešu ievērošanu Paternieku muitas posteņa izbūvē. (dok.nr.3221a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Mauliņa, J.Kušneres, O.Kostandas un E.Grīnberga jautājumu par 1997. gada pirmajos astoņos mēnešos no jauna piešķirto pensiju apjomiem. (dok.nr.3222a)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, I.Liepas, E.Zelgalvja un J.Kazāka jautājumu par 1998. gadā paredzētajiem līdzekļiem vienam un tam pašam mērķim — valsts nozīmes datu pārraides izveidei vairākiem uzņēmumiem. (dok.nr.3232a; 3232b)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, I.Liepas, E.Zelgalvja un E.Grīnberga jautājumu par to, kāpēc 1,5 miljoni latu PB un KF kreditētajam “Latvijas autoceļu projektam” tiek ņemti no valsts pamatbudžeta dotācijas no vispārējiem ieņēmumiem. (dok.nr.3233a; nr.3233b)

— Saeima saņēma finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, I.Liepas, E.Zelgalvja un E.Grīnberga jautājumu par uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) vai uzņēmumiem (uzņēmējsabiedrībām) ar valsts kapitāla daļu, kurām 1997. gadā ir sniegtas atļaujas sponsorēšanai, un par kādām summām. (dok.nr.3234a)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, J.Kazāka, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumu par privatizācijas nepieciešamību valstij svarīgiem objektiem — “Latvijas gāze”, “Latvenergo”, “Latvijas kuģniecība” un “Ventspils nafta”. (dok.nr.3235a)

— Saeima saņēma tieslietu ministra Dz.Rasnača atbildi uz deputātu K.Čerāna, J.Kušneres, I.Liepas, E.Zelgalvja un E.Grīnberga jautājumu par nepieciešamo minimālo līdzekļu daudzumu, lai 1998. gadā varētu nodrošināt publiski pieejamas Latvijas spēkā esošo likumu datu bāzes izveidi Interneta tīklā. (dok.nr.3240a)

— Saeima saņēma iekšlietu ministra Z.Čevera atbildi uz deputātu M.Lujāna, A.Bartaševiča, O.Deņisova, M.Bekasova un A.Golubova jautājumu par teroristiskiem grupējumiem Latvijā. (dok.nr.3278)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa un finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Mauliņa, U.Veldres un J.Kazāka jautājumu par avārijas situācijas novēršanas risinājumiem Dagdas vidusskolā. (dok.nr.3271a; nr.3271b)

— Saeima saņēma vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra A.Gorbunova atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Mauliņa, U.Veldres un J.Kazāka jautājumu par valsts investīciju projekta “800+” realizācijas plāniem 1998. gadā. (dok.nr.3272a; nr.3272b)

— Saeima saņēma veselības valsts ministra V.Jaksona atbildi uz deputātu K.Čerāna, U.Veldres, O.Kostandas, J.Kušneres un J.Mauliņa jautājumu par Daugavpils rajona slimokases budžeta izpildi 1996. gadā un 1997. gada pirmajos deviņos mēnešos. (dok.nr.3279a)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, U.Veldres, O.Kostandas, J.Kušneres un J.Mauliņa jautājumu par to, kā Latvijas valsts palīdz skolotājiem to tālākizglītošanas procesā. (dok.nr.3280a)

— Saeima saņēma pašvaldību lietu valsts ministra Ē.Zundas un finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu K.Čerāna, U.Veldres, O.Kostandas, J.Kušneres un J.Mauliņa jautājumu par valsts uzņemto saistību izpildi atmaksāt pašvaldībām iedzīvotāju ienākuma nodokļa prognozes neizpildi. (dok. nr.3281a; nr.3182b)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, E.Grīnberga, I.Liepas un J.Mauliņa jautājumu par valdības pasākumiem, lai nodrošinātu visām valstī dzīvojošām politiski represētajām personām bezmaksas braukšanu (dok.nr.3288a; nr.3288b)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz deputātu K.Čerāna, U.Veldres, J.Mauliņa, E.Grīnberga un I.Liepas jautājumu par Latvijas valsts īpašumā esošo trīs gruntsgabalu Berlīnē pārdošanu. (dok.nr.3376a)

— Saeima saņēma tieslietu ministra Dz.Rasnača atbildi uz deputātu K.Čerāna, U.Veldres, J.Mauliņa, E.Grīnberga un I.Liepas jautājumu par Korupcijas novēršanas likuma normu ievērošanu. (dok.nr.3377a)

— Saeima saņēma ārlietu ministra V.Birkava atbildi uz deputātu A.Rubina, G.Valdmaņa, M.Lujāna, J.Mauliņa un J.Ādamsona jautājumu par Latvijas valsts karoga novietošanu pie Latvijas vēstniecību ēkām. (dok.nr.3384b)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu A.Saulīša, J.Stroda, J.Ādamsona, E.Zelgalvja, A.Rubina un J.Urbanoviča jautājumu par Latvijas Privatizācijas aģentūras darbības saistību ar “Latvenergo” 3 miljonu lietu. (dok.nr.3406a)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana atbildi uz deputātu K.Čerāna, E.Grīnberga, J.Mauliņa, U.Veldres un I.Liepas jautājumu par pamatojumu VAS “Latvijas dzelzceļš” rīcībai, atslēdzot apkuri un elektrību Ievas Ozoliņas–Ozolas klasiskās skolas ēkai Rīgā, Torņakalna ielā 16. (dok.nr.3408a)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Kušneres, J.Mauliņa un U.Veldres jautājumu par lēmumu slēgt Valmieras rajona Naukšēnu arodvidusskolu 1998. gada 1. janvārī, tas ir, mācību gada vidū. (dok.nr.3434a)

— Saeima saņēma vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra A.Gorbunova atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Kušneres, J.Mauliņa un U.Veldres jautājumu, vai Finansu ministrija ir plānojusi garantēt kredītu 25 miljonu ASV dolāru apmērā no Pasaules bankas Rīgas Domei ieguldījumam SIA “Getliņi ECO”. (dok.nr.3448a; nr.3448b)

— Saeima saņēma Latvijas Bankas prezidenta E.Repšes atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Kušneres, J.Kazāka un U.Veldres jautājumu par Latvijas Bankas ekspertiem un padomes locekļiem un to atalgojumiem. (dok.nr.3458a)

— Saeima saņēma ekonomikas ministra A.Sausnīša atbildi uz deputātu K.Čerāna, O.Kostandas, J.Mauliņa, U.Veldres un E.Zelgalvja jautājumu par PVAS “Latvenergo” iesniegtajiem aprēķiniem, lai pamatotu elektroenerģijas tarifu paaugstināšanu. (dok.nr.3477a)

— Saeima saņēma izglītības un zinātnes ministra J.Celmiņa atbildi uz deputātu I.Liepas, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Grīnberga un E.Zelgalvja jautājumu par bērnu namu un patversmju pedagoģisko darbinieku piemaksām pie darba algām. (dok.nr.3484a)

— Saeima saņēma satiksmes ministra V.Krištopana atbildi uz deputātu A.Golubova, O.Deņisova, M.Bekasova, J.Urbanoviča, L.Staša, V.Dozorceva, I. Kreituses, J.Stroda, L.Ozoliņa un U.Veldres jautājumu par Satiksmes ministrijas dienestu sagatavotību ziemas sezonai. (dok.nr.3551)

— Saeima saņēma finansu ministra R.Zīles atbildi uz deputātu J.Mauliņa, O.Kostandas, U.Veldres, K.Čerāna un E.Grīnberga jautājumu par vēsturiskā īpašuma — zemes un nama Lāčplēša ielā 43/45 — atdošanu Latvijas Grāmatrūpniecības arodu savienībai. (dok.nr.3495a)

— Saeima saņēma labklājības ministra V.Makarova atbildi uz deputātu J.Kušneres, O.Kostandas, J.Mauliņa, E.Grīnberga un K.Čerāna jautājumu, vai Latvijas valdības rīcībā ir dokumenti, kas apliecina, ka Latvija parakstījusi Eiropas sociālo hartu. (dok.nr.3499a)

— Saeima saņēma veselības valsts ministra V.Jaksona atbildi uz deputātu J.Kušneres, O.Kostandas, J.Mauliņa, J.Kazāka un K.Čerāna jautājumu par Rīgas pilsētas un lauku rajonu slimnīcu apgādi ar insulīna preparātiem. (dok.nr.3506a)

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!