• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nopelnītas "Latvijas Vēstneša" stipendijas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.1997., Nr. 336/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46432

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Eiropas Savienības asociācijas līgumu

Vēl šajā numurā

23.12.1997., Nr. 336/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

INFORMĀCIJA

Nopelnītas “Latvijas Vēstneša” stipendijas

Īsi pirms Ziemassvētkiem, 22.decembrī, saskaņā ar tradīciju jau piekto reizi tika pasniegtas laikraksta “Latvijas Vēstnesis” vienreizējās stipendijas. Tās tiek piešķirtas pirms Ziemassvētkiem un Lieldienām, lai rosinātu nākamo juristu izglītības centienus un viņu interesi par praktiskajiem tieslietu jautājumiem. “Latvijas Vēstnesis” no savas peļņas līdzekļiem ir dāvinājis šīs stipendijas sekmīgākajiem Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dienas nodaļas studentiem.

Un tā Juridiskās fakultātes dekanāta izvirzītos kandidātus (attēla vidū no kreisās)— 4.kursa studenti Zani Pētersoni, 3.kursa studenti Ilzi Gaņģi un 3.kursa studentu Vitāliju Rutkovski — arī “Latvijas Vēstnesis” atzina par šī apbalvojuma cienīgiem, un viņi saņēma stipendijas kopā ar “Latvijas Vēstneša” apjomīgajiem iepriekšējā gada likumu un starptautisko līgumu krājumiem.

Ar jaunajiem “Latvijas Vēstneša” stipendiātiem pasniegšanas brīdī kopā bija Juridiskās fakultātes dekāns akadēmiķis Kalvis Torgāns (attēlā pa labi) , prodekāns Ilgvars Krastiņš (attēlā pa kreisi) un “Latvijas Vēstneša” vadības pārstāvji Andris Sproģis un Kārlis Grīnbergs. “LV” informācija. Foto: Arnis Blumbergs, “LV”

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!