• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvijas iestādes un organizācijas vadītāj, Ārvalsts vēstniecības un pārstāvniecības sūtni, Ikkatrs sava uzņēmuma īpašniek, Šef!. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.1997., Nr. 336/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46434

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Latvijas Republikas Augstākās tiesas Senāta spriedumi un lēmumi 1996" - katram

Vēl šajā numurā

23.12.1997., Nr. 336/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas iestādes un organizācijas vadītāj, Ārvalsts vēstniecības un pārstāvniecības sūtni, Ikkatrs sava uzņēmuma īpašniek, Šef!

Paliekoša dāvana Ziemassvētkos un Jaunajā gadā Jums un Jūsu cilvēkiem var būt — vērtīga grāmata. Ne velti 18.gadsimta aforists Georgs Kristofs Lihtenbergs saka:

“Ja tev ir divi bikšu pāri, tad vienu pārdod un nopērc grāmatu...” Lūk, te šī grāmata ir:

Mūsu neatkarīgās valsts pastāvēšanas laikā divdesmitajos un trīsdesmitajos gados daudzi Latvijas ļaudis — gan latvieši, gan cittautieši — nesavtīgi un pašaizliedzīgi kalpoja savai dzimtenei, gādājot par tās drošību, augšupeju un labklājību. Un tūkstoši tika apbalvoti ar valsts augstāko — ar Triju Zvaigžņu ordeni. To tāpat saņēma daudzi citu valstu pilsoņi, kas ar savu darbību bija sekmējuši Latvijas uzplaukumu un starptautiskā prestiža nostiprināšanos. Godinot visus 8.733 ordeņa un 7.973 Triju Zvaigžņu ordeņa Goda zīmes nesējus, laikraksta “Latvijas Vēstnesis” redakcija sagatvojusi šo grāmatu, kurā pirmo reizi vienkopus publicēti visi to personu vārdi, kas ar Triju Zvaigžņu ordeni un ordeņa Goda zīmi apbalvotas līdz 1940.gada maijam (kā apbalvojumu šķiru, pakāpju un numuru, tā uzvārdu alfabēta secībā).

Grāmatas nosaukums pauž vēlmi celt gaismā mūsu valsts un tautas vēsturi personificētā veidā. Daudzi lasītāji šajā izdevumā dažādās paaudzēs atradīs savu tuvinieku vai paziņu vārdus. Tā ir mūsu tautas un valsts izcilāko cilvēku enciklopēdija. Cilvēku, kuri, paši būdami Latvijas triju svēto žvaigžņu apstaroti, nes šo gaismu arī mums. Šī pirmā grāmata nāk klajā laikā, kad katrs Latvijas patriots, uz 1998.gada sliekšņa stāvot, apzinās jau tuvojamies savas valsts dibināšanas 80.gadadienu. Lai šis baltais 679 lappušu lielsējums ir gaidīts Jūsu rokās!

No grāmatas priekšvārdiem

Un te — viens no krāsainajiem, no Latvijas Valsts vēstures muzeja fondu oriģināla attēliem — Lielkrusta komandiera krusts un zvaigzne

Jaunās pirmreizējās grāmatas “Triju zvaigžņu gaismā” izdevīgākā iegāde —

bez veikala uzrēķina, kā ar pārskaitījumu, tā tieši (dabiski — ar reģistrētu kases čeku):

“Latvijas Vēstneša” Redakcijā — Rīgā, Bruņinieku ielā 36, 2.stāvā. tālr.29 88 33, Lilija Plone, vai

“Latvijas Vēstneša” Reklāmas un sludinājumu daļā — Rīgā, Bruņinieku ielā 41, 2.stāvā, tālr.7 31 12 91, Liāna Āboliņa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!