• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejā 22.decembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.1997., Nr. 336/340 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46454

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Krievijas ārlietu ministra vietnieks - pie Valsts prezidenta

Vēl šajā numurā

23.12.1997., Nr. 336/340

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

VALDĪBĀ

Ministru kabineta Komitejā 22.decembrī

Akceptēts grozījumu projekts likumā “Par valsts nozīmes izglītības, kultūras un zinātnes objektiem un nacionālajām sporta bāzēm”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valsts robežas zīmi ar Baltkrievijas Republiku”.

Akceptēs rīkojuma projekts “Par zemes pirkšanu Ainažu—Iklas apvienotā muitas kontroles punkta izveidei”.

Akceptēts noteikumu projekts “Par valsts sociālās apdrošināšanas iemaksu objekta minimālo un maksimālo apmēru 1998.gadā”. Noteikumi noteiks valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu objekta minimālo apmēru pašnodarbinātajiem valsts sociālās apdrošināšanas brīvprātīgo iemaksu objektu minimālo iemaksu apmēru obligāto un brīvprātīgo iemaksu objekta maksimālo apmēru.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Bulgārijas Republikas valdības nolīgumu par gaisa satiksmi starp šo valstu attiecīgajām teritorijām un aiz to robežām”.

Akceptēts rīkojuma projekts “Par Latvijas Republikas valdības un Ēģiptes Arābu Republikas valdības nolīgumu par jūras transportu”.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu MK rīkojumā “Par nacionālajām programmām ekonomiskās politikas realizācijai”.

Akceptēts noteikumu projekts “Muzeju valsts pārvaldes nolikums”. Muzeju valsts pārvalde ir paredzēta kā Kultūras ministrijas pārraudzībā esoša valsts civiliestāde, kas savas kompetences ietvaros īstenos valsts kultūrpolitiku valsts, pašvaldību un privāto muzeju darbības jomā.

Komiteja akceptēja Satversmes 81.panta kārtībā akceptējamo noteikumu projektu “Noteikumi par Iekšlietu ministrijas sistēmas darbinieku ar speciālajām dienesta pakāpēm izdienas pensiju”.

Akceptēts grozījumu projekts Konkurences likumā. Grozījumi nepieciešami sakarā ar Pasaules tirdzniecības organizācijas līgumu par intelektuālā īpašuma tiesībām.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!