• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1998. gada 6. janvāra noteikumi Nr. 1 "Noteikumi par paziņojumiem par sociāli apdrošinātās personas apdrošināšanas konta stāvokli". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.1998., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46556

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.1

Par A.Počas komandējumu

Vēl šajā numurā

08.01.1998., Nr. 6

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 1

Pieņemts: 06.01.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr. 1

Rīgā 1998.gada 6.janvārī (prot. nr.1 2.§)

Noteikumi par paziņojumiem par sociāli apdrošinātās personas apdrošināšanas konta stāvokli

Izdoti saskaņā ar likuma “Par valsts sociālo apdrošināšanu” 23.panta ceturto daļu

1. Šie noteikumi nosaka sociāli apdrošināto personu loku (turpmāk — apdrošinātā persona), kurām tiek nosūtīti paziņojumi par sociāli apdrošinātās personas apdrošināšanas konta stāvokli (turpmāk — konta paziņojums), un konta paziņojuma nosūtīšanas termiņu.

2. Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (turpmāk — Aģentūra) nosūta konta paziņojumu katrai apdrošinātajai personai, kura pārskata gadā veikusi vai par kuru pārskata gadā veiktas valsts sociālās apdrošināšanas iemaksas.

3. Aģentūra nodrošina konta paziņojuma nosūtīšanu pēc apdrošinātās personas dzīvesvietas (adreses) sešu mēnešu laikā pēc pārskata gada pēdējā atskaites perioda beigām (pārskata gadam sekojošā gada 31.janvāris).

4. Apdrošinātā persona, kura šo noteikumu 3.punktā minētajā termiņā nav saņēmusi konta paziņojumu, attiecīgo informāciju var iegūt, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, pēc minētā termiņa beigām Aģentūras struktūrvienībā pēc dzīvesvietas vai darbavietas juridiskās adreses.

5. Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde nodrošina Aģentūru ar informāciju par apdrošināto personu dzīvesvietu (adresi).

6. Aģentūra 1998.gadā nosūta konta paziņojumu atbilstoši šiem noteikumiem katrai apdrošinātajai personai, kura 1997.gadā veikusi vai par kuru 1997.gadā veikti sociālā nodokļa maksājumi.

7. Atzīt par spēku zaudējušiem Ministru kabineta 1997.gada 8.aprīļa noteikumus nr.141 “Kārtība, kādā 1997.gadā tiek sagatavoti un nosūtīti paziņojumi par sociāli apdrošinātās personas apdrošināšanas konta stāvokli” (Latvijas Vēstnesis, 1997, 94.nr.).

Ministru prezidents G.Krasts

Labklājības ministrs V.Makarovs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!