• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iet Latvija pasaulē, pasaule ienāk Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.01.1998., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46572

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Iet Latvija pasaulē, pasaule ienāk Latvijā

Vēl šajā numurā

08.01.1998., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministrijās

Iet Latvija pasaulē, pasaule ienāk Latvijā

Ārlietu ministrija

īssaietā par janvāri

Jau nākamās nedēļas sākumā, 12. janvārī, Latvijas Republikas Valsts prezidents Guntis Ulmanis dosies uz ASV, lai 16. janvārī Baltajā namā Vašingtonā ar ASV prezidentu, kā arī Lietuvas un Igaunijas prezidentiem parakstītu ASV un Baltijas valstu hartu. Kopā ar Valsts prezidentu pirmdien uz ASV dosies arī ārlietu ministrs Valdis Birkavs. Šīs dienas Ārlietu ministrijā ir īpaši spriegas — par to vakar notikušajā īssaietā informēja Ārlietu ministrijas preses sekretārs Andrejs Pildegovičs.

Vakar, 7.janvārī, Rīgā Baltijas valstu Ārlietu ministriju plānošanas departamentu pārstāvji apsprieda Latvijas, Lietuvas un Igaunijas kopīgās ar Eiropas integrāciju saistītās aktualitātes, Eiropas Savienības problemātiku, kā arī reģionālās sadarbības aktualitātes.

Šodien Rīgā sākas Latvijas Republikas diplomātisko misiju vadītāju divu dienu darba sanāksme par mūsu valstij aktuālajiem Eiropas Savienības politikas jautājumiem un to risināšanas veidiem šajā mūsu valsts ārpolitikai tik nozīmīgajā gadā. Sanāksmē piedalīsies galvenokārt Latvijas vēstniecību vadītāji Eiropas Savienības valstīs un ES asociētajās valstīs. Taču paredzēts, ka sanāksmē būs arī Latvijas vēstnieks Krievijā, kā arī vairāku citu mūsu valsts diplomātisko misiju vadītāji. Galvenais šis sanāksmes mērķis — apspriest Latvijas politiku Eiropas Savienības kontekstā un izrunāt arī citas mūsu valsts šīgada ārpolitikas aktualitātes. Iepriekšējā Latvijas vēstnieku sanāksme notika pērnvasar, un arī tā bija veltīta ES problēmām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!