• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1998. gada 21. janvāra rīkojums Nr. 22 "Par valsts uzņēmuma "Valsts Priekuļu selekcijas un izmēģinājumu stacija" reorganizāciju un nodošanu privatizācijai un valsts uzņēmuma "Valsts Viļānu selekcijas un izmēģinājumu stacija" nodošanu privatizācijai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.01.1998., Nr. 16/17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46654

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.23

Gāzes piegādes un lietošanas noteikumi

Vēl šajā numurā

22.01.1998., Nr. 16/17

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 22

Pieņemts: 21.01.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.22

Rīgā 1998.gada 21.janvārī (prot. nr.3 12.§ )

Par valsts uzņēmuma “Valsts Priekuļu selekcijas un izmēģinājumu stacija” reorganizāciju un nodošanu privatizācijai un valsts uzņēmuma “Valsts Viļānu selekcijas un izmēģinājumu stacija” nodošanu privatizācijai

1. Reorganizēt valsts uzņēmumu “Valsts Priekuļu selekcijas un izmēģinājumu stacija”.

2. Atdalīt no valsts uzņēmuma “Valsts Priekuļu selekcijas un izmēģinājumu stacija” bilancē uzskaitītajiem pamatlīdzekļiem 235372,33 latus un nepieciešamos apgrozāmos līdzekļus proporcionāli pamatlīdzekļu summai, kā arī kartupeļu meristēmu laboratorijas kompleksa nepabeigtās celtniecības objektu (425297 latu vērtībā) un uz to bāzes izveidot valsts bezpeļņas zinātnisko uzņēmumu “Priekuļu selekcijas stacija”.

3. Zemkopības ministrijai veikt valsts uzņēmuma “Valsts Priekuļu selekcijas un izmēģinājumu stacija” pamatlīdzekļu, apgrozāmo līdzekļu un saistību sadali, apstiprināt sadales aktu un sadales bilanci.

4. Valsts bezpeļņas zinātniskais uzņēmums “Priekuļu selekcijas stacija” ir Zemkopības ministrijas pārziņā.

5. Zemkopības ministram iecelt amatpersonu, kura līdz valsts bezpeļņas zinātniskā uzņēmuma “Priekuļu selekcijas stacija” statūtu apstiprināšanai pārvalda attiecīgo uzņēmumu.

6. Valsts bezpeļņas zinātniskā uzņēmuma “Priekuļu selekcijas stacija” pārvaldes institūcija ir strādājošo zinātnieku kopsapulcē ievēlēta padome.

7. Saskaņā ar likumu “Par valsts un pašvaldību īpašuma objektu nodošanu privatizācijai” nodot privatizācijai šādus valsts īpašuma objektus:

7.1. valsts uzņēmumu “Valsts Viļānu selekcijas un izmēģinājumu stacija”;

7.2. valsts uzņēmumu “Valsts Priekuļu selekcijas un izmēģinājumu stacija” (pēc šī rīkojuma 1., 2. un 3.punktā minēto darbību veikšanas).

8. Zemkopības ministrijai šī rīkojuma 7.punktā minētos valsts īpašuma objektus likumā noteiktajā kārtībā nodot un Privatizācijas aģentūrai pārņemt savā valdījumā, sastādīt attiecīgu pieņemšanas un nodošanas aktu un pievienot tam Zemkopības ministrijas rīcībā esošās minēto valsts īpašuma objektu denacionalizācijas lietas, zemesgrāmatu aktus, k ā arī šī rīkojuma 7.2.apakšpunktā minētā objekta sadales aktu un sadales bilanci.

Ministru prezidents G.Krasts

Zemkopības ministrs A.Rāviņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!