• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Notāru, tiesu ziņas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.01.1998., Nr. 23/24 https://www.vestnesis.lv/ta/id/46749

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sludinājumi, paziņojumi, reklāma

Vēl šajā numurā

28.01.1998., Nr. 23/24

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

NOTĀRU, TIESU ZIŅAS

Uzaicinājumi uz tiesas sēdi

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesa uzaicina OLGU KOSTJUKOVU uz tiesas sēdi 1998. gada 11. februārī pulksten 9.15 Rīgā, Antonijas 6, 42. kabinetā, kā atbildētāju civillietā “Latvijas pasts” prasībā par izlikšanu no dzīvokļa Rīgā, Ilūkstes ielā 54/3–33.

Neierašanās gadījumā lietu izskatīs bez atbildētājas klātbūtnes.l

Jelgavas tiesa paziņo, ka 1998. gada 28. janvārī pulksten 11.30 Jelgavā, Dambja ielā 12, tiks izskatīta civillieta a/s “Jelgavas mašīnbūves rūpnīca” prasībā pret Aļģirtu Pavilēnu par īres maksas parāda piedziņu.

Uzaicinām atbildētāju A.PAVILĒNU ierasties uz tiesas sēdi. Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Liepājas pilsētas tiesa uzaicina EGONU JANŠEVSKI, pierakstītu Liepājā, Klaipēdas ielā 70—43, ierasties kā atbildētāju uz tiesas sēdi 1998.gada 3.februārī pulksten 11 Liepājā, Republikas ielā 14, 1.kabinetā, prasībā par izlikšanu par īres nemaksāšanu.

Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāja.l

Latgales apgabaltiesa paziņo, ka 1998. gada 11. februārī pulksten 12 tiesas telpās Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 95, 2. stāvā, 42. zālē, tiks skatīta civillieta SIA “Rīgas kombinētās lopbarības rūpnīca” prasībā pret SIA “NIKO” par parāda summas Ls 12840,46 piedziņu.

Latgales apgabaltiesa uzaicina atbildētāju SIA “Niko”, kas atrodas Balvos, Brīvības ielā 73, ierasties tiesas sēdē noteiktajā laikā, pretējā gadījumā lieta tiks skatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Rīgas Centra rajona tiesa paziņo, ka 1998. gada 4. martā pulksten 10 Rīgā, A.Pumpura ielā 1, 3. stāvā, 72. zālē, tiks izskatīta civillieta Karinas Korobeško prasībā pret Robertu Kāpostu, pedējā zināmā dzīvesvieta Rīgā, Zirgu ielā 3–2, par vecāku varas izbeigšanu.

Lietā kā atbildētājs tiek aicināts ROBERTS KĀPOSTS. Atbildētāja neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Jēkabpils rajona tiesā saņemts prasības pieteikums par Ls 90 piedziņu Jēkabpils rajona padomei un piespiedu zemes nomas līguma noslēgšanu ar atbildētāju SIA “Fales”, kuras pēdējā zināmā adrese ir Jēkabpils, Krasta iela 26.

Tiesa uzaicina SIA “FALES” PĀRSTĀVI ierasties Jēkabpils rajona tiesā Jēkabpilī, Brīvības ielā 126, 2. stāvā, 28. kabinetā, kā atbildētāju uz tiesas sēdi 1998. gada 2. martā pulksten 10. Neierašanās gadījumā lieta tiks skatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Aizkraukles rajona tiesa uzaicina ierasties tiesā Aizkrauklē, Bērzu ielā 3, 1998. gada 13. februārī pulksten 13 MARTU SUBATI, pierakstītu Līvānos, Raiņa ielā 1, dz. 29, kā trešo personu atbildētāja pusē civillietā A.Tiltnieka prasībā pret V.Miķelsoni par dāvinājuma līguma atzīšanu par spēkā neesošu. M.Subates neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez viņas klātbūtnes.l

Rīgas Centra rajona tiesa paziņo, ka 1998. gada 26. februārī pulksten 9.30 Rīgā, A.Pumpura ielā 1., 5. stāvā, 100. zālē, tiks izskatīta civillieta Valda Rimeika prasībā pret Aldi Liniņu, Māri Viļķinu par kopīpašuma sadali.

Lietā kā atbildētāji tiek aicināti ALDIS LINIŅŠ un MĀRIS VIĻĶINS.

Atbildētāju neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez viņu klātbūtnes.l

Rīgas rajona tiesa uzaicina pilsoni ANDREJU KUSTOVU, dzim. 1968. gadā, kura pēdējā zināmā dzīvesvieta bija Skulte, militārpersonu kopmītne, ierasties Rīgā, Turgeņeva ielā 21a, 1. stāvā, 9. zālē, uz tiesas sēdi 1998. gada 23. februārī pulksten 12.15 kā atbildētāju prasībā par laulības šķiršanu.

Neierašanās gadījumā prasība tiks izskatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Jūrmalas pilsētas tiesa paziņo, ka 1998. gada 23. februārī pulksten 9.30 Jūrmalā, Tirgoņu ielā 21, 2. stāvā, 7. zālē, tiks izskatīta lieta Jāņa un Dzintras Siliņu prasībā pret Diānu Siliņu par īres tiesību izbeigšanu uz telpu Jūrmalā, Brīvības pr.42.

Lietā kā atbildētāja tiek uzaicināta DIĀNA SILIŅA, kuras pēdējā zināmā dzīves vieta bija Jūrmalā, Brīvības pr.42.

Atbildētājas neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez viņas klātbūtnes.l

Rīgas Centra rajona tiesa paziņo, ka 1998.gada 9.februārī pulksten 10 Rīgā, A.Pumpura ielā 1, 5.stāvā, 100.zālē, tiks izskatīta civillieta V.Baloža —Taubes, E.Baloža— Taubes, J.Taubes prasībā pret STAŅISLAVU SIMČENKO, IRINU SIMČENKO par izlikšanu no dzīvojamās platības Rīgā, Bruņinieku ielā 27—55.

Lietā kā atbildētāji tiek aicināti Staņislavs Simčenko, Irina Simčenko.

Atbildētāju neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāju klātbūtnes.l

Rīgas Centra rajona tiesas lietvedībā atrodas civillieta I.Ozoliņa un U.P.Ozoliņa prasībā pret MUDĪTI DAGNIJU KRASOVSKU un HARIJU ZELTIŅU par īres un komunālo maksājumu piedziņu un izlikšanu no dzīvokļa Rīgā, Brīvības ielā 108— 55. Tiesas sēde nozīmēta 1998.gada 30.aprīlī pulksten 15.45 Rīgā, A.Pumpura ielā 1, 2.stāvā, 62.kabinetā.

Lūdzam Mudīti Dagniju KRASOVSKU un HARIJU ZELTIŅU ierasties uz tiesas sēdi.

Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāju klātbūtnes.l

Rīgas Centra rajona tiesas lievedībā atrodas civillieta I.Ozoliņa un U.P.Ozoliņa prasībā pret IRINU KRĒGERI, AINĀRU EGLĪTI un ARTŪRU EGLĪTI par īres un komunālo maksājumu piedziņu un izlikšanu no dzīvokļa Rīgā, Brīvības ielā 108— 56. Tiesas sēde nozīmēta 1998.gada 17.februārī pulksten 15.30 Rīgā, A.Pumpura ielā 1, 2.stāvā, 62. kabinetā.

Lūdzam Irinu Krēgeri, Aināru Eglīti un Artūru Eglīti ierasties uz tiesas sēdi. Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāju klātbūtnes.l

Rīgas Ziemeļu rajona tiesā atrodas civillietas Marinas Ivanovas prasībās pret IGORU GRADUSOVU par laulības šķiršanu un par tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo platību.

Atbildētāja I.Gradusova pēdējā tiesai zināmā dzīves (pieraksta) vieta ir Rīgā, Čiekurkalna 4.šķērslīnijā 17—5.

Tiesa uzaicina atbildētāju Igoru Gradusovu, dzimušu 1958.gadā, ierasties uz tiesas sēdi tiesā Rīgā, A.Pumpura ielā 1, 5.stāvā, 106.zālē, 1998.gada 25.februārī pulksten 15.

Neierašanās gadījumā minētās civillietas var tikt izskatītas bez atbildētāja klātbūtnes.l

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts prasības pieteikums pret AINU BIRĢELI, dzimušu 1962.gadā, un JĀNI MĀLIŅU, dzimušu 1932.gadā, kuru pēdējā pieraksta vieta bija Rīgā, Kvēles ielā 15, korp.2, dz.41, par tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo telpu.

Lūdzam Ainu Birģeli un Jāni Māliņu ierasties uz tiesas sēdi 1998.gada 6.februārī pulksten 9 Rīgā, Antonijas ielā 5, 4.stāvā, 46.zālē. Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāju klātbūtnes tiesas sēdē.l

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesa uzaicina OKTAJU ISMAILOVU ierasties šā gada 2. martā pulksten 10 tiesā Rīgā, Baložu ielā 14, 1. stāvā, 2. kabinetā, kā atbildētāju.

Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētaja klātbūtnes.l

Rīgas Zemgales priekšpilsētas tiesa uzaicina LARISU SMIRNOVU ierasties 1998. gada 9. februārī pulksten 14.45 Rīgā, Baložu ielā 14, 2. stāvā, 7. kabinetā, kā atbildētāju civillietā Sergeja Smirnova prasībā par tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo paltību. Neierašanās gadījumā lieta tiks skatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesa uzaicina ANITU ADAMU, pierakstītu Rīgā, Zirņu ielā 3–4, ierasties uz tiesas sēdi 1998. gada 11. februārī pulksten 9.30 Rīgā, Antonijas ielā 6, 4. stāvā, 54. kabinetā, kā atbildētāju sakarā ar civillietas izskatīšanu Zigurda Adama prasībā par tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo platību.

Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētājas klātbūtnes.l

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesa uzaicina VIKTORU ZAGORSKI, SVETLANU ZAGORSKUJU, pierakstītus Rīgā, Hospitāļu ielā 40–10, ierasties uz tiesas sēdi 1998. gada 17. martā pulksten 10.30 Rīgā, Antonijas ielā 6, 4. stāvā, 54. kabinetā, kā atbildētāju sakarā ar civillietas izskatīšanu n/p “Valdemārs” prasībā par tiesību zaudēšanu uz dzīvojamo platību.

Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāju klātbūtnes.l

Jelgavas tiesa paziņo, ka 1998. gada 11. martā pulksten 12.30 Jelgavā, Dambja ielā 12, tiks izskatīta civillieta VID Jelgavas nodaļas prasībā pret SIA “MON–CASTRO–BROKS” par nodokļu parāda Ls 139,65 piedziņu. Ar šo uzaicinām atbildētaju SIA “MON–CASTRO–BROKS” pārstāvi ierasties uz tiesas sēdi.

Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāja.l

Rīgas rajona tiesā iesniegta uzņēmuma “Rīgas gāze” prasība pret SIA “AR–RO”, reģ. Nr.01038855, par parāda piedziņu.

Pamatojoties uz CPK 112.p., SIA “AR–RO” pārstāvis tiek aicināts ierasties Rīgas rajona tiesā Rīgā, Turgeņeva ielā 21a, 3. stāvā, 20. kabinetā, 1998. gada 2. februārī pulksten 11.30.

Pretējā gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētāja klātbūtnes.l

Ventspils tiesas lietvedībā atrodas civillieta par SVETLANAS PETROVAS, JEĻENAS MARŠINAS un BADRI ZALU izlikšanu no dzīvojamām telpām, pēdējā tiesai zināmā dzīvesvieta ir Ventspilī, Stradiņa ielā 9–54. Lūdzam Svetlanu Petrovu, Jeļenu Maršinu un Badri Zalu ierasties Ventspils tiesā Ventspilī, Katrīnas ielā 14, 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Neierašanās gadījumā lieta tiks izskatīta bez atbildētājiem.l

Pilnvaru atsaukumi

Zvērināta notāre Brigita Rozentāle paziņo, ka MIRDZA PITKA ir atsaukusi ILONAI BOREIŠAI izdoto pilnvaru par viņas interešu pārstāvēšanu SIA “Dobeles agroapgāde” sapulcē, kas apliecināta pie Zemgales apgabaltiesas zvērinātas notāres Brigitas Rozenfeldes, reģ. Nr.6290.l

Zvērināta notāre Inese Buša paziņo, ka ALDIS SPRIŅĢIS atsauc savu pilnvarojumu, kas 1997. gada 22. jūlijā izdots DIMITRIJEVAM MIŠINAM, apliecināts pie zvērinātas notāres Ineses Bušas ar reģistra Nr.2173, meža, kas atrodas Balvu rajona Lazdukalna pagastā, izstrādei.l

Zvērināts notārs R.Mintāls paziņo, ka 1998. gada 23. janvārī RUTA JĒCE ir atsaukusi ALEKSANDRAM REBENKO 1998. gada 15. janvārī Rīgā pie zvērināta notāra Riharda Mintāla izdoto pilnvaru.l

Izsludināts par mirušu

Ar Aizkraukles rajona tiesas 1997. gada 12. decembra spriedumu pilsonis ARNOLDS ŠULCS, dzimis 1949. gada 25. augustā Rīgā, atzīts par mirušu.l

Laulības līgums

Valmieras pilsētas dzimtsarakstu nodaļā 1997.gada 21.novembrī reģistrēts laulības līgums starp EDĪTI BĒRZIŅU un ARTI BĒRZIŅU.l

Precizējot iepriekš publicēto

“Latvijas Vēstneša” 1998.gada 27.janvāra 21/22. numura 12.lappuses rubrikas “Uzaicinājums uz tiesas sēdi” pirmajā sludinājumā minētās personas uzvārds lasāms — Alihans GAGKAJEVS.l

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!