• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Rīgas centra pieminekļa konkursu "Komunistiskā terora upuriem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.02.1998., Nr. 50 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47066

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kuveitā

Vēl šajā numurā

25.02.1998., Nr. 50

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēstules "Latvijas Vēstnesim"

Par Rīgas centra pieminekļa konkursu "Komunistiskā terora upuriem"

Atsaucoties Latvijas tēlnieku centra biedru ierosinājumam, ar šo paziņojam, ka tiek pagarināts konkursa darbu iesniegšanas termiņš pieminekļa projektu konkursam, kas veltīts Latvijas pilsoņiem — komunistiskā terora upuriem. Pieminekli paredzēts uzcelt Rīgas centrā.

Konkursa iniciatori ir LR Saeimas Okupācijas upuru atbalsta dome, līdzdarbojoties citām sabiedriskām organizācijām un valsts institūcijām. (Konkursa programmu un noteikumus skatīt laikrakstos "Latvijas Vēstnesis" (03.01.98.) un "Diena" (22.12.97.).) Konkursa darbi jāiesniedz Latvijas Arhitektūras un dizaina fondā Rīgā, Raiņa bulvārī 2—6a, līdz 1998.gada 12.maijam pulksten 18.

Okupācijas upuru atbalsta dome atgādina, ka konkursā aicināti piedalīties ne vien tēlnieki, arhitekti un mākslinieki, šo profilu studenti, bet arī amatieri ar profesionālam līmenim atbilstoši noformētiem darbiem. Ir iespējams iesniegt arī ideju skices vienkāršotā grafikā. Labākā no skicēm var tikt atpirkta tālākai realizācijai. Ziņas, konkursa noteikumus un palīdzību iespējams saņemt, piezvanot konkursa žūrijas sekretārei arhitektei Zandai Redbergai pa tālruni 7220779.

 

Okupācijas upuru atbalsta domes

LR Saeimā vārdā —

domes loceklis, 6.Saeimas deputāts

Gundars Valdmanis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!