• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - ir iznācis Rādītājs d (delta). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.02.1998., Nr. 51/52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Līgums, kas veicinās Latvijas un Moldovas sadarbību

Vēl šajā numurā

26.02.1998., Nr. 51/52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — ir iznācis Rādītājs d (delta)

Godātie lasītāji, pie Jums devies 1997.gada ceturtā ceturkšņa valsts normatīvo aktu Priekšmetu Rādītājs d (delta). Tas palīdzēs Jums operatīvi sameklēt jebkuru no pagājušā gada pēdējās desmit (24.—33.) "LV D" burtnīcās ievietotajiem valsts normatīvajiem aktiem: Saeimā pieņemtajiem likumiem un Ministru kabineta noteikumiem, instrukcijām, ieteikumiem, rīkojumiem. Dokumentu nosaukumi sakārtoti pēc tematiem alfabēta secībā, sākot ar "Administratīvo izsūtīšanu" un beidzot ar "Zvejnieku kolhoziem". Katram no tiem blakus norādīts "LV D" burtnīcas numurs un lappuse, kurā tas publicēts. Ja nav zināms precīzs akta nosaukums, to var meklēt vairākās vietās. Piemēram, likums "Par akcīzes nodokli naftas produktiem" atrodams gan šķirklī "Akcīzes nodoklis", gan šķirklī "Nafta". Trīs atsevišķās sadaļās doti to dokumentu nosaukumi, ar kuriem izdarīti grozījumi agrāk pieņemtajos: Saeimas izdarītie grozījumi likumos, valdības izdarītie grozījumi likumos (Satversmes 81.panta kārtībā izdotie Ministru kabineta noteikumi) un valdības izdarītie grozījumi tās normatīvajos aktos.

Rādītājs papildināts ar to 1997.gada burtnīcās ievietoto dokumentu sarakstu, kuri zaudējuši spēku (uz 1998.gada 1.februāri). Tādu ir vairāk nekā septiņdesmit. Norādīts arī datums, ar kuru normatīvais akts zaudējis spēku, un uz kāda dokumenta pamata tas noticis.

Šīs apjomīgās burtnīcas otrajā daļā ir publicēts "Latvijas Vēstneša" 1997.gada valsts tiesību aktu rādītājs. Tas ir hronoloģiskā secībā sakārtots pilnīgi visu to pagājušajā gadā Saeimā pieņemto likumu, Ministru kabineta izdoto noteikumu, instrukciju, ieteikumu, rīkojumu un Ministru prezidenta rīkojumu saraksts, kuri publicēti "Latvijas Vēstnesī". Katram no šiem vairāk nekā pusotra tūkstoša dokumentiem norādīts pieņemšanas datums, publicēšanas datums un attiecīgais laikraksta numurs, normatīvajiem aktiem — arī "LV D" burtnīcas numurs. Pavisam 1997.gadā Saeimā pieņemti un "Latvijas Vēstnesī" izsludināti 252 likumi — par 44 vairāk nekā iepriekšējā gadā. Ministru kabinets izdevis 450 noteikumus — par 35 mazāk nekā iepriekšējā gadā. Taču izdoti 676 Ministru kabineta rīkojumi — par 132 vairāk — un 375 Ministru prezidenta rīkojumi — par 30 vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Mūsu abonenti šo burtnīcu, tāpat kā visas pārējās "LV D" burtnīcas saņem par brīvu, bet pārējie par tās iegādi var interesēties "Latvijas Vēstneša" izplatīšanas vietās — skat. laikraksta pirmās lappuses apakšējā labajā stūrī, pie lielās izsaukuma zīmes!

Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!