• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents un ārlietu ministrs - Eiropas konferencē, Londonā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.03.1998., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47228

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Igaunijas ceļu uz Eiropas Savienību

Vēl šajā numurā

11.03.1998., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents un ārlietu ministrs — Eiropas konferencē, Londonā

Šodien, 11.martā, Ministru prezidents Guntars Krasts un ārlietu ministrs Valdis Birkavs dodas uz Londonu, lai piedalītos Eiropas konferences atklāšanā un norisē.

Eiropas konference ir daudzpusīgs politisks augstākā līmeņa konsultatīvs forums visām ES dalībvalstīm un tām valstīm, kuras izteikušas vēlmi iestāties ES. Latvijas valdība Latvijas pieteikumu ES nosūtīja jau 1995.gadā.

Eiropas konferencē valstu vadītāji un ārlietu ministri diskutēs par ārpolitikas un drošības jautājumiem, tai skaitā nelegālo narkotiku un terorisma apkarošanu, noziedzības, nelegālās imigrācijas novēršanu, kā arī par ekonomiskās un reģionālās sadarbības jautājumiem.

Atrodoties Lielbritānijā, Ministru prezidentam paredzētas pusdienas ar Viņas Majestāti Elizabeti II, Edinburgas hercogu un Lielbritānijas premjerministru Toniju Blēru. Plānota tikšanās ar Lielbritānijas tirdzniecības un konkurences Eiropā ministru lordu Saimonu. Būs divpusējās tikšanās ar Zviedrijas, Austrijas, Grieķijas un Čehijas valdību vadītājiem.

Ministru prezidents tiksies ar britu biznesa pārstāvjiem un Lielbritānijā dzīvojošiem latviešiem. Intervijas ar G.Krastu pieteikuši "The Times", "Financial Times" žurnālisti. Paredzēta tikšanās ar masu mediju organizāciju pārstāvjiem.

Ministru prezidenta

preses sekretārs Romāns Meļņiks

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!