• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstneša" apgādā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.1998., Nr. 69/71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47333

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tiesnešu zvērestu

Vēl šajā numurā

17.03.1998., Nr. 69/71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstneša" apgādā

— par Latvijas zvērinātajiem advokātiem un notāriem

VAKS.JPG (11898 BYTES)

    Nupat "LV" apgādā un pēc Latvijas Zvērinātu advokātu padomes un Latvijas Notāru padomes pasūtījuma klajā nācis izdevums ar pilniem un oficiāliem zvērinātu advokātu, viņu palīgu sarakstiem, darba vietu adresēm un tālruņu numuriem. Tie sakārtoti gan pa apgabaltiesu, rajonu un pilsētu teritorijām, gan alfabēta secībā.

Tepat arī publicēts Latvijas zvērinātu notāru saraksts, viņu darba vietu adreses un tālruņi, visu grupējot pa apgabaltiesu teritorijām.

Izdevumā, kas var būt noderīgs un parocīgs ne tikai amatpersonām, dažādu iestāžu darbiniekiem, bet arī katram cilvēkam, iespējams uzzināt par atlīdzības taksēm, advokātiem sniedzot juridisko palīdzību, kā arī par zvērinātu notāru atlīdzības taksēm, apliecinot darījuma dokumentus.

Tas ir abu padomju pasūtījumizdevums, tāpēc galvenokārt tiek izplatīts ar šo padomju starpniecību, taču to var iegādāties arī "Latvijas Vēstneša" redakcijā Rīgā, Bruņinieku ielā 36-2 un "LV" Preses namiņā, Bruņinieku un K.Barona ielas skvērā.

 

"LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!