• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 16. marta sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.1998., Nr. 69/71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47336

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas konferenci

Vēl šajā numurā

17.03.1998., Nr. 69/71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valdiba

Ministru kabineta Komitejas 16. marta sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā izpildāma procedūra — ievešana muitas noliktavā". Paredzams, ka ievešanu muitas noliktavā uzskata par uzsāktu brīdī, kad preces tiek pieteiktas ievešanai muitas noliktavā, un par pabeigtu — brīdī, kad preces piesaka citai muitas procedūrai.

Akceptēts noteikumu projekts "Par kārtību, kādā pagarināmi nokavēto valsts budžetā ieskaitāmo nodokļu maksājumu samaksas termiņi". Nokavēto valsts budžetā ieskaitāmo nodokļu maksājumu samaksas termiņa pagarinājums ir valsts atbalsts uzņēmējsabiedrībai, lai veicinātu konkurētspējīgo uzņēmumu saimnieciskās darbības stabilizāciju.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas un Armēnijas Republikas konvenciju par nodokļu dubultās uzlikšanas un nodokļu nemaksāšanas novēršanu attiecībā uz ienākuma un kapitāla nodokļiem".

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos "Finansu ministrijas nolikums".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu noteikumos "Kārtība, kādā muitas nodoklis un pievienotās vērtības nodoklis piemērojams dāvinājumiem — ārvalstu neatmaksājamajai tehniskajai palīdzībai". Noteikumos papildus esošajai kārtībai iestrādāta kārtība, kādā minētajām preču piegādēm un pakalpojumiem piemērojama PVNO procentu likme.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas Ekonomikas ministrijas un Krievijas Federācijas Kaļiņingradas apgabala administrācijas nolīgumu par tirdzniecības un ekonomisko sadarbību".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts labības ražošanas un patēriņa 1998. gada bilanci".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Gruzijas valdības līgumu par sadarbību izglītībā, zinātnē un kultūrā".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par ostu un kuģošanas nodevu piemērošanu tankkuģiem ar izolētā balasta tankiem".

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par Jelgavas rajona Cenu pagasta Progresa, Spartaka, Lielupes un Pēternieku ciemu pārdēvēšanu". Paredzams, ka Jelgavas rajona Cenu pagastā tiks pārdēvēti šādi ciemi: Progresa ciems — par Teteles ciemu, Spartaka ciems — par Ānes ciemu; Lielupes ciems — par Brankas ciemu; Pēternieku ciems — par Jaunpēternieku ciemu.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!