• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas dokumenti. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.1998., Nr. 69/71 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47340

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas dokumenti

Vēl šajā numurā

17.03.1998., Nr. 69/71

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas 6. Saeimas

1998. gada Ziemas sesija

9. burtnīca

9. marts — 16. marts

Saeimas Prezidija 1998. gada 9. marta sēdē

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998.gada 11.marta (no pulksten 15.30 līdz 19.00) un 12.marta (no pulksten 9.00) sēdes darba kārtību.

3. Saeimas Prezidijs apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1998.gada 12.marta (no pulksten 17.30 līdz 19.00) sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka K.J.Druva slimības dēļ nav devies Saeimas Prezidija apstiprinātajā komandējumā uz Varšavu laikā no šā gada 5.marta līdz 9.martam, kur notika konference par Baltijas valstu drošību.

5. Pieņēma izdevumu tāmi Eiropas Parlamenta Sociāldemokrātiskās partijas frakcijas priekšsēdētājas Paulīnes Grīnas vizītei Rīgā 1998.gada 17.martā.

6. Izskatīja Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Dz.Ābiķa iesniegumu, kurā lūgts izskatīt jautājumu par iespēju izmantot Saeimas telpas Latvijas Skolēnu 4.Saeimas vajadzībām.

Ar šādu lūgumu pie Saeimas Prezidija bija vērsusies gan Rīgas Angļu ģimnāzijas skolēnu padome, gan Latvijas jaunatnes un skolēnu asociācija "LaSA".

Saeimas Prezidijs uzdeva Saeimas Kancelejas direktora vietniekam G.Beņķim sagatavot atbildi, atsakot minētā pasākuma organizēšanu Saeimas telpās.

7. Atbalstīja Latvijas un Vācijas parlamentu sadarbības grupas priekšsēdētāja P.Kļaviņa lūgumu atļaut Ķīles zinātnieku un studentu delegācijai šā gada 19.martā apmeklēt Saeimas namu Jēkaba ielā 11, kā arī novietot minētās delegācijas autobusu pie Saeimas ēkas.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: A.Amerikam (Saeimas 19.februāra sēdē un 19.februāra ārkārtas sēdē); V.Bokam (Saeimas 19.februāra sēdē un 19.februāra ārkārtas sēdē); E.Inkēnam (Saeimas sēdēs laikā no 26.februāra līdz 5.martam); J.Kalviņam (Saeimas 12.februāra sēdē un 26.februāra sēdē); O.Kostandam (Saeimas 2.marta ārkārtas sēdē); J.Lagzdiņam (Saeimas 2.marta ārkārtas sēdē); I.Liepam (Saeimas 2.marta ārkārtas sēdē); Ā.Ločmelim (Saeimas 2.marta ārkārtas sēdē); A.Prēdelei (Saeimas 26.februāra sēdē); A.Tomašūnam (Saeimas 12.februāra sēdē un 4.marta ārkārtas sēdē); D.Turlajam (Saeimas 5.marta sēdē); R.Zīlem (Saeimas 26.februāra sēdē).

9. Piešķīra komandējumus:

1) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas loceklim A.Panteļējevam laikā no 1998.gada 22.marta līdz 25.martam uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Juridiskās un cilvēktiesību komitejas kārtējo sēdi Minhenē (Vācija);

2) Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam J.Sinkam laikā no 1998.gada 16.marta līdz 22.martam uz Eiropas Padomes Parlamentu asamblejas Politisko lietu komitejas un Patstāvīgās komitejas kārtējām sēdēm Parīzē (Francija);

3) deputātiem Ē.Zundam, A.Pētersonam, K.Leiškalnam, R.Dilbam, J.Kazākam, A.Lambergam, M.Lujānam, R.Jurdžam, O.Kostandam, A.Rubinam, A.Požarnovam, L.Ozoliņam, Starpparlamentu attiecību biroja konsultantei B.Molņikai un Stenogrammu nodaļas tulkiem V.Brokai un M.Graustiņai laikā no 1998.gada 14.marta līdz 18.martam uz informatīvu vizīti NATO galvenajā mītnē un alianses Eiropas spēku štābā Briselē (Beļģija);

4) Ziemeļatlantijas Asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam I.Bērziņam laikā no 1998.gada 31.marta līdz 4.aprīlim uz Ziemeļatlantijas Asamblejas Aizsardzības un drošības komitejas un Politiskās komitejas vizīti Maskavā (Krievija).

Saeimas sekretāra biedrs M.Rudzītis

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!