• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: - tiekoties ar arodbiedrību priekšsēdētāju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.03.1998., Nr. 72 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47368

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Krievijas ekstrēmisko organizāciju attieksmi pret Latvijas pārstāvniecībām

Vēl šajā numurā

18.03.1998., Nr. 72

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— tiekoties ar arodbiedrību priekšsēdētāju

16.martā Ministru prezidents Guntars Krasts tikās ar Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdētāju Agri Olmani, lai pārrunātu LBAS 5.marta ārkārtas valdes sēdē pieņemto lēmumu "Par arodbiedrību aktivitātēm darbinieku darba ienākumu un ģimeņu labklājības aizsardzībai pret monopolcenu regulēšanas politiku valstī" un LBAS nostāju jautājumā par neprognozējamo sabiedrisko pakalpojumu sadārdzināšanos.

Ministru prezidents apsolīja tikties ar LBAS dalīborganizāciju vadītājiem un piedalīties LBAS valdes sēdē šā gada 19.martā, lai izklāstītu valdības nostāju un turpmāko rīcību jautājumā par monopolcenu izmaiņām.

G.Krasts izteica varbūtību, ka viena no arodbiedrību izvirzītajām prasībām, proti, prasība nekavējoties apturēt Tarifu regulēšanas padomes pieņemto lēmumu par tālruņa abonēšanas maksas un tarifa paaugstināšanu, varētu tikt izpildīta, taču sīkāk par to viņš solījās informēt LBAS valdes sēdē 19.martā.

Saskaņā ar LBAS 5.marta ārkārtas valdes sēdes lēmumu gadījumā, ja sarunās ar Ministru prezidentu un valdību netiks panākta arodbiedrību prasību izpilde, arodbiedrības uzsāks protesta akcijas.

Inga Koleča,

LBAS preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!