• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas deputāti - NATO mītnē Briselē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.1998., Nr. 75/76 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47449

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Trīs trūkstošie balsti Latvijas laukos Īpaša nozare Eiropas Savienības iekšienē Atbalsts lauksaimniecībai Eiropā un citur pasaulē Lauksaimniecības konkurētspēja Eiropas Savienībā Latvijas lauksaimniecības konkurētspēja

Vēl šajā numurā

20.03.1998., Nr. 75/76

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pēc notikuma

Saeimas deputāti — NATO mītnē Briselē

NAT.JPG (35614 BYTES) Šīs nedēļas sākumā, 16. un 17. martā, Briselē, NATO galvenajā mītnē bija vizītē plaša Latvijas Republikas Saeimas delegācija. To vadīja Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Andris Rubins, bet tās sastāvā bija arī deputāti Roberts Dilba, Roberts Jurdžs, Jānis Kazāks, Odisejs Kostanda, Aristids Lambergs, Kārlis Leiškalns, Modris Lujāns, Leopolds Ozoliņš, Aleksandrs Pētersons, Andrejs Požarnovs un Ēriks Zunda. Latvijas parlamenta pārstāvjiem bija vairākas tikšanās ar ietekmīgām NATO amatpersonām. Galvenokārt runa ir bijusi par NATO paplašināšanās iespējām un sekām.

Vakar Andris Rubins preses konferencē sacīja, ka uz jautājumu, kad Baltijas valstis, tostarp Latvija, varētu tikt uzņemtas NATO, atbildēts visai izvairīgi un diplomātiski. Precīza atbilde nav saņemta. Bet durvis mums esot atvērtas. Savukārt jautājums par Krievijas uzņemšanu NATO esot tikai teorētisks.

NATO vadības līmenī izteikts viedoklis, ka nav nepieciešams mainīt pašreizējo bruņojumu pret citu. Galvenais esot bruņoto spēku sadarbības spējas. Latvija šajā ziņā neesot pēdējās vietās.

Mintauts Ducmanis,

"LV" nozares redaktors

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!