• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents: Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.1998., Nr. 91/94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47594

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas kultūra - Eiropas svaru kausos Par mazo struktūrvienību jēgu un likteni No Eiropas Padomes ekspertu grupas ziņojuma par kultūras politiku Latvijā

Vēl šajā numurā

07.04.1998., Nr. 91/94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— tiekoties ar Satversmes tiesas priekšsēdētāju

Vakar, 6.aprīlī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Satversmes tiesas priekšsēdētāju Aivaru Endziņu. Pārrunāts Satversmes tiesas darbs, īpaši akcentējot tiesas neatkarības nostiprināšanu, kā arī tiesu kultūras veidošanos un tiesiskuma principu nostiprināšanu Latvijā. A.Endziņš informēja Valsts prezidentu par problēmām, kas saistītas ar Satversmes tiesas jauno telpu remontu un iekārtošanu.

— tiekoties ar ES vēstniekiem

Piektdien, 3.aprīlī, Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Rīgā rezidējošajiem Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu vēstniekiem.

G.Ulmanis uzaicināja uz sarunu, lai spriestu par nesen notikušo Eiropas Konferenci. Puses pārrunāja, kā uzsākta Latvijas likumdošanas sakārtošana atbilstoši ES normām un kā efektīvāk popularizēt Eiropas ideju valstī. Sarunas laikā Valsts prezidents izklāstīja savu viedokli par pilsoniskas sabiedrības veidošanos Latvijā.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!