• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 6.aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.04.1998., Nr. 91/94 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47610

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts budžeta revīzijas departamenta kolēģijas lēmums Nr.5.1-2-168

Par revīzijas rezultātiem Kultūras ministrijas Centrālajā aparātā

Vēl šajā numurā

07.04.1998., Nr. 91/94

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 6.aprīļa sēdē

Akceptēja noteikumu projektu "Muzeju akreditācijas noteikumi". Tie noteiks kārtību, kādā tiks veikta muzeju akreditācija un izsniegts noteikta parauga akreditācijas dokuments valsts atzīta muzeja darbībai. Paredzams, ka lēmumu par muzeja akreditāciju pieņems Muzeju valsts pārvalde.

Akceptēts noteikumu projekts "Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu aprites noteikumi". Tie noteiks drošuma prasības mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem, to iesaiņojumam, marķēšanai, uzglabāšanai, transportēšanai un tirdzniecībai.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības, Igaunijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības protokolu par Baltijas bataljona štāba un Baltijas bataljona personāla statusu".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par papildprotokolu vēstuļu apmaiņas formā starp Latvijas Republiku un Eiropas Kopienu par Brīvās tirdzniecības līgumu starp Latvijas Republiku un Eiropas Kopienām un par Eiropas Līgumu starp Latvijas Republiku un Kopienām un to dalībvalstīm".

Akceptēts rīkojumu projekts "Par protokolu Līgumam par brīvo tirdzniecību un ar tirdzniecību saistītajiem jautājumiem starp Latvijas Republiku, no vienas puses, un Eiropas Kopienām, no otras puses, par tirdzniecības nosacījumu izlīdzināšanu, ņemot vērā Austrijas Republikas, Somijas Republikas un Zviedrijas Karalistes iestāšanos Eiropas Savienībā un Urugvajas raunda sarunu par lauksaimniecības precēm rezultātus, kā arī Kopienas ieviestos uzlabojumus".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Konvenciju par minimālajām normām uz tirdzniecības kuģiem". Konvencijā reglamentēti jautājumi par jūrnieku sociālajām garantijām, darba drošības normām un darba apstākļu uzlabošanu.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos "Par kārtību, kādā izsniedzama algas nodokļa grāmatiņa un algas nodokļa karte". Grozījumi izstrādāti, lai precizētu procedūras, kas saistītas ar algas nodokļa grāmatiņu un algas nodokļa karšu izsniegšanu un novērstu iespēju vienai personai taksācijas gada laikā piemērot divus neapliekamos minimumus.

Akceptēts noteikuma projekts "Par īpašiem muitas kontroles pasākumiem brīvajā zonā".

Akceptēts noteikumu projekts "Laulību noslēgšanas kārtība brīvības atņemšanas vietās".

Komiteja akceptēja likumprojektu "Komercķīlas likums".

Akceptēts noteikumu projekts "Par pārtikas radioaktīvā piesārņojuma kontroli". Tie noteiks pārtikas radioaktīvā piesārņojuma kontroles kārtību un pieļaujamo piesārņojuma līmeni.

Akceptēts noteikumu projekts "Par materiāliem un priekšmetiem, kas nonāk saskarē ar pārtiku". Noteikumi noteiks lietošanas kārtību materiāliem un priekšmetiem, kas nonāk saskarē ar pārtiku, t.sk. dzeramo ūdeni.

Akceptēts noteikumu projekts "Valsts obligātās veselības apdrošināšanas centrālā fonda nolikums". Fonds paredzēts kā valsts civiliestāde, kas darbosies Labklājības ministrijas pakļautībā.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Prakses ārsta civiltiesiskās atbildības obligātās apdrošināšanas noteikumi". Minimālā apdrošinājuma summa paredzēta 1000 latu gadā.

Akceptēts noteikumu projekts "Obligātās prasības medicīniskās rehabilitācijas iestādēm". Tie noteiks obligātās prasības medicīniskās rehabilitācijas iestāžu telpām, rehabilitācijas iestādēs izmantojamām ārstnieciskajām un rehabilitācijas medicīniskajām tehnoloģijām sertifikāta saņemšanai.

Akceptēts noteikumu projekts "Ārstniecības iestāžu sertifikācijas noteikumi". Paredzams, ka sertifikācijas iestādes būs Ministru kabineta pilnvarotas institūcijas, kas veic ārstniecības iestāžu sertifikāciju.

Akceptēts noteikumu projekts "Par hipotekāro ķīlu zīmēm". Noteikumus paredzēts pieņemt Satversmes 81.panta noteiktajā kārtībā.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Nekustamā īpašuma lietošanas mērķu klasifikācija". Tie noteiks kārtību, kādā apzināmi un klasificējami nekustamā īpašuma lietošanas mērķi.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!