• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ir "Latvijas Vēstneša" Prof. Martas Rudzītes un Aleksandra Čaka stipendijas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.04.1998., Nr. 102/105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/47801

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Katram jābūt drošībā. Savās mājās, Baltijā, pasaulē

Vēl šajā numurā

17.04.1998., Nr. 102/105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ir "Latvijas Vēstneša" Prof. Martas Rudzītes un Aleksandra Čaka stipendijas

STIP.JPG (24402 BYTES) Vakar, 16. aprīlī, Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātē pirmo reizi topošajiem filologiem, lai stimulētu nākamo filologu izglītības centienus un interesi par praktiskajiem valodniecības un literatūrzinātnes jautājumiem, tika pasniegtas laikraksta "Latvijas Vēstnesis" stipendijas.

Saziņā ar Filoloģijas fakultātes dekanātu no laikraksta peļņas līdzekļiem "Latvijas Vēstneša" Prof. Martas Rudzītes stipendija piešķirta baltu filoloģijas programmas 3.kursa studentei Arnitai Jezupovnai, bet "Latvijas Vēstneša" Aleksandra Čaka stipendija — baltu filoloģijas programmas 3.kursa studentei Dacei Špakai.

Filoloģijas fakultātes un katedru vadītājas, kā arī pašas stipendiātes pauda dziļu gandarījumu par šo uzmanības apliecinājumu latviešu valodai un tautas dvēselei, ko savulaik ar visu savu mūža darbu apliecināja valodniece profesore Marta Rudzīte un dzejnieks Aleksandrs Čaks.

Fotoattēlā (no kreisās): LU Baltu valodu katedras vadītāja Dr. philol. Dzintra Paegle, Literatūras katedras vadītāja Dr. philol. Ieva Kalniņa, "Latvijas Vēstneša" Prof. Martas Rudzītes stipendiāte Arnita Jezupovna, "Latvijas Vēstneša" Aleksandra Čaka stipendiāte Dace Špaka, Filoloģijas fakultātes prodekāne Dr. paed. Gita Blaua un Filoloģijas fakultātes dekāne Dr. philol. Dace Lūse.

"LV" informācija

Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!