• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasaules Banka aizdod. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.1998., Nr. 122/123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48005

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pasaules Banka aizdod (turpinājums)

Vēl šajā numurā

05.05.1998., Nr. 122/123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasaules Banka aizdod

Pagājušajā nedēļā, 30. aprīlī, Latvijas finansu ministrs Roberts Zīle un Pasaules bankas pārstāvis Baltijas valstīs Lars Jerlings parakstīja jau desmito līgumu par Pasaules bankas aizdevumu Latvijai. Kredīts 7,96 miljonu latu apmērā ar mainīgo LIBOR likmi piešķirts uz 17 gadiem un paredzēts atkritumu izgāztuves rekonstrukcijai Rīgas rajona Getliņos.

Atkritumu izgāztuves rekonstrukcijas projekta kopējās izmaksas tiek lēstas 25,21 miljona latu apmērā. Pasaules bankas aizdevums tiks izmantots viena projekta galvenā un viena tehniskā komponenta finansēšanā.

Roberts Zīle un Lars Jerlings parakstīja arī līgumu par Pasaules vides fonda neatmaksājamo palīdzību Getliņu atkritumu izgāztuves projektam 5,12 miljonu latu apmērā. Ar 6 miljoniem latu rekonstrukcijas projektā piedalīsies arī Rīgas Dome, 4,64 miljonus ieguldīs SIA "Getliņi — Eco", bet 1,5 miljonus dolāru dāvinājuma formā projekta īstenošanai piešķirs Zviedrijas valdība.

Tūlīt pēc abu ar Pasaules banku noslēgto vienošanos parakstīšanas Rīgas Domes priekšsēdētājs Andris Bērziņš un SIA "Getliņi — Eco" valdes priekšsēdētājs Valdis Zaļoksnis parakstīja arī projekta realizācijas līgumu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!