• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 4.maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.05.1998., Nr. 122/123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48014

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.118

Grozījums Ministru prezidenta 1998.gada 27.februāra rīkojumā nr.56 "Par darba grupu vienotās valsts nekustamā īpašuma pārvaldīšanas un apsaimniekošanas koncepcijas projekta izstrādei"

Vēl šajā numurā

05.05.1998., Nr. 122/123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 4.maija sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Obligātās prasības neatliekamās medicīniskās palīdzības iestādēm". Tie noteiks obligātās prasības neatliekamās medicīniskās palīdzības iestādēm neatliekamās medicīnas palīdzības nodrošināšanai pirmsslimnīcas posmā.

Akceptēts noteikumu projekts "Obligātās prasības slimnīcām". Šo noteikumu mērķis ir noteikt prasības, kuru izpilde slimnīcās nodrošina apstākļus kvalitatīvas neatliekamās medicīniskās palīdzības, diagnostiskās un ārstnieciskās palīdzības sniegšanai un pacientu aprūpei slimnīcās atbilstoši slimnīcas stacionāro nodaļu specializācijai un kvalifikācijas līmenim un ir nosacījums slimnīcas atbilstības sertifikāta saņemšanai.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Obligātās prasības ambulatora tipa ārstniecības iestādēm".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par valsts dzīvojamo māju nodošanu Valsts meža dienestam". Paredzams, ka uz valsts vārda Valsts meža dienesta personā tiks reģistrētas 104 dzīvojamās mājas.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par sabiedrības ar ierobežotu atbildību "Lattelekom" valsts kapitāla daļas privatizācija".

Komiteja akceptēja grozījumu projektu noteikumos "Valsts atbalsta uzraudzības komisijas nolikums". Grozījumi nepieciešami sakarā ar šā gada 26.februārī Saeimā pieņemto likumu "Par uzņēmējdarbību vai sniegto valsts un pašvaldību atbalsta kontroli".

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par politiski represētās personas statusa noteikšanu komunistiskajā un nacistiskajā režīmā cietušajiem". Likuma 11. pantu paredzēts izteikt šādā redakcijā: "Politiski represētās personas statusu piešķir vietējā pašvaldība pēc šīs personas dzīvesvietas."

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par nacionālās pretošanās kustības dalībnieka statusu". Grozījumu projekts izstrādāts, lai saskaņotu minēto likumu ar grozījumiem likumā "Par pašvaldībām".

Sakarā ar grozījumiem likumā "Par pašvaldībām" akceptēti grozījumu projekti noteikumos "Par politiski represēto personu uzskaiti, politiski represēto personu apliecību izsniegšanu un minēto apliecību uzskaiti" un "Par nacionālās pretošanās kustības dalībnieku uzskaiti un nacionālās pretošanās kustības dalībnieku apliecības un krūšu nozīmes izsniegšanu un uzskaiti".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Slimnīcu higiēnas noteikumi". Tie noteiks higiēnas prasības slimnīcām, neatkarīgi no to īpašuma formas un uzņēmējdarbības veida.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos "Par bezdarbnieka statusu". Noteikumu projekts paredz valsts valodas prasmes apliecības nepieciešamību piemērota darba piedāvājuma saņemšanai, nevis bezdarbnieka statusa iegūšanai.

Akceptēts noteikumu projekts "Kārtība, kādā piešķiramas mērķdotācijas pagastu, pilsētu un rajonu teritoriālplānošanai un attīstības projektu izstrādāšanai un realizēšanai 1998. gadā". Noteikumi noteiks kārtību, kādā saskaņā ar likumu "Par valsts budžetu 1998. gadam" pašvaldībām no valsts budžeta piešķirama un izlietojama mērķdotācija pagastu, pilsētu un rajonu teritoriālplānošanai un attīstības projektu izstrādāšanai un realizēšanai.

Akceptēts likumprojekts "Par ienākuma nodokli".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!