• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 11.maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.05.1998., Nr. 130/131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48105

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidents - tiekoties ar ANO pārstāvi Latvijā Finansu ministrs - ERAB gada sanāksmē Kijevā Ārlietu ministrs - sarunā ar EK pārstāvjiem No Latvijas politiķiem gaida lielāku uzmanību valsts aizsardzībai

Vēl šajā numurā

12.05.1998., Nr. 130/131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 11.maija sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Higiēnas noteikumi pirmsskolas izglītības iestādēs". Noteikumu projektā noteikts pirmsskolas izglītības iestāžu ēku un telpu izvietojums, telpu iekārtojums un uzturēšanas kārtība, ūdens apgāde un kanalizācija, apkure un ventilācija, apgaismojums u.c.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas un Turcijas Republikas brīvās tirdzniecības līgumu".

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par privatizācijas sertifikātiem". Grozījumi likumā nepieciešami, lai novērstu pretrunas ar citiem tiesību aktiem.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos "Par valsts sociālajiem pabalstiem aizbildnim". Paredzams, ka turpmāk saskaņā ar grozījumiem likumā "Par sociālo palīdzību" aizbildņiem — aizbildnībā esošo brāļiem un māsām — būs jāizmaksā atlīdzība par aizbildņa pienākumu veikšanu.

Akceptēts noteikumu projekts "Par kārtību, kādā personas saņem tehniskos palīglīdzekļus". Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā personas, kurām ir medicīniski atzīti ilgstoši vai nepārejoši organisma funkciju traucējumi vai anatomiski defekti, saņem tehniskos palīglīdzekļus par valsts budžeta līdzekļiem, kā arī nosaka tehnisko palīglīdzekļu sarakstu.

Akceptēts grozījumu projekts "Par valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas fondiem". Grozījumu mērķis ir radīt naudas līdzekļu rezervi uzņēmumu likvidācijas vai maksātnespējas procesa izdevumu un citu ar privatizāciju saistīto izdevumu segšanai.

Akceptēts grozījumu projekts noteikumos "Par pašvaldību aizņēmumiem un garantijām". Grozījumi izstrādāti, lai praktiski nodrošinātu iespēju pašvaldībām 1998.gadā izdarīt aizņēmumus atbilstoši likumā "Par valsts budžetu 1998.gadam" noteiktajiem apmēriem un lai pilnveidotu esošo pašvaldību aizņemšanās un garantiju sniegšanas kārtību atbilstoši praksē gūtajai pieredzei.

Akceptēts rīkojuma projekts "Pilnvaru piešķiršana veikt būvprakses sertifikāta izsniegšanu reglamentējošajā sfērā".

Akceptēts grozījumu projekts Būvniecības likumā.

Akceptēts noteikumu projekts "Par būvprakses sertifikātiem".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Ekspluatācijas aizsargjoslu noteikšanas metodika gar ūdensvadu un kanalizācijas tīkliem". Šie noteikumi nosaka ūdensvadu un kanalizācijas tīklu ekspluatācijas aizsargjoslu komunikāciju un objektu ekspluatācijas un drošības prasības, vides un cilvēka aizsardzības prasības, aizsargjoslu uzturēšanas un to stāvokļa kontroles mehānismu, kārtību, kādā aizsargjoslas tiek iekārtotas un apzīmētas dabā, kā arī precizē dažus aizsargjoslu izmērus.

Akceptēts noteikumu projekts "Par valstij piekritīgo tabakas un tabakas izstrādājumu, alkoholisko dzērienu un spirta iznīcināšanu".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Pašvaldību finansu izlīdzināšanas fonda padomes nolikums". Fonda padome tiks izveidota pašvaldību finansu izlīdzināšanas sistēmas un finansu izlīdzināšanas fonda izpildes pārraudzībai.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!