• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" - rādītājs a (alfa). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.05.1998., Nr. 134/135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48146

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pie Valsts prezidenta - vēsturnieki

Vēl šajā numurā

14.05.1998., Nr. 134/135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

"Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" — rādītājs a (alfa)

Godātie lasītāji, pie Jums devies valsts normatīvo tiesību aktu 1998.gada pirmā ceturkšņa priekšmetu rādītājs a (alfa). Ar tā palīdzību iespējams operatīvi atrast jebkuru no šīgada pirmajās astoņās burtnīcās "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" ievietotajiem normatīvajiem aktiem: Saeimā pieņemtajiem likumiem, Ministru kabineta noteikumiem, instrukcijām, ieteikumiem un rīkojumiem. Dokumentu nosaukumi pēc to tematiem sakārtoti alfabēta secībā, sākot ar "administratīvo palīdzību" un beidzot ar "zveju", norādot katram burtnīcas numuru un lappusi, kurā tas publicēts. Divās atsevišķās sadaļās burtnīcu hronoloģiskā secībā uzrādīti grozījumi agrāk Saeimā pieņemtajos likumos un valdības izdotajos tiesību aktos. Tie ir grozījumi 21 likumā, piemēram, Kriminālkodeksā, Administratīvo pārkāpumu kodeksā, Ārstniecības likumā, kā arī vairāk nekā četrdesmit Ministru kabineta noteikumu un rīkojumu, ar kuriem izdarīti grozījumi agrāk izdotajos dokumentos, piemēram, par ūdens lietošanas atļaujām, par Latvijas nepilsoņu pasēm, par atsevišķu Ministru kabineta lēmumu un noteikumu atzīšanu par spēku zaudējušiem.

Mūsu abonenti rādītāju, tāpat kā pārējās "Latvijas Vēstnesis. Dokumenti" burtnīcas, saņem par brīvu, bet pārējie interesenti var to iegādāties "LV" kioskā — Bruņinieku un K.Barona ielas stūrī, redakcijā — Bruņinieku ielā 36 vai redakcijas Sludinājumu daļā — Bruņinieku ielā 41. Jūsu "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!