• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents:. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.1998., Nr. 142/143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48214

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas, Igaunijas, Lietuvas solidaritāti, drošību

Vēl šajā numurā

20.05.1998., Nr. 142/143

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— tiekoties ar Saeimas frakciju pārstāvjiem

Vakar, 19.maijā, Latvijas Valsts prezidents Guntis Ulmanis tikās ar Saeimas lielāko frakciju pārstāvjiem, lai pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar Latvijas integrāciju Eiropas Savienībā (ES). G.Ulmanis izteica viedokli, ka pēc iespējas ātrāk jāveic grozījumi Pilsonības likumā, kā arī jāīsteno citas EDSO rekomendācijas. Valdību veidojošo frakciju pārstāvji, kā arī DPS frakcija izteica savu attieksmi pret Saeimā iesniegtajiem grozījumiem Pilsonības likumā un piekrita prezidenta uzskatam, ka iespējami drīz jāizdara grozījumi likumā.

Sarunā tika spriests arī par Latvijas un Krievijas attiecībām, kā arī par Krievijas Federācijas prezidenta Borisa Jeļcina izteikto iespējamību tikties ar Latvijas valsts prezidentu.

F.JPG (20612 BYTES)

Tikšanās reizē (no labās): Roberts Dilba, Māris Riekstiņš, padomniece Vineta Uškāne, Kancelejas vadītājs Ivars Millers, Valsts prezidents Guntis Ulmanis, Kristiāna Lībane, Andrejs Panteļējevs, Jānis Straume, Māris Grīnblats, Aleksandrs Kiršteins, padomnieks Armands Gūtmanis Foto: Māris Kaparkalējs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!