• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.05.1998., Nr. 147/149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/48302

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija

Vēl šajā numurā

22.05.1998., Nr. 147/149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija

Apstiprināti a/s "Latvijas gāze" privatizācijas pirmās kārtas trešā posma otrā etapa noteikumi

21. maijā Privatizācijas aģentūras valde apstiprināja valsts akciju sabiedrības "Latvijas gāze" privatizācijas pirmās kārtas trešā posma otrā etapa noteikumus. Apstiprinot šos noteikumus, tika ņemti vērā a/s "Latvijas gāze" arodbiedrības priekšlikumi par darbiniekiem un pensionāriem paredzēto akciju sadalījumu kvotās atbilstoši strādājošo un pensionāru darba stāžam.

Arodbiedrība apstiprināja, ka ir iepazinusies ar a/s "Latvijas gāze" pirmās kārtas trešā posma otrā etapa noteikumiem un nav šķēršļu noteikumu apstiprināšanai.

Minētie noteikumi paredz, ka otrajā etapā tiek pārdoti 10 800 000 valstij šajā sabiedrībā piederošo akciju. Sabiedrības darbiniekiem un pensionāriem paredzēts pārdot 3 600 000 akciju, kas veido 10% no sabiedrības pamatkapitāla šo noteikumu apstiprināšanas brīdī.

Publiskajā piedāvājumā tiks piedāvātas 5 400 000 akciju jeb 15% no sabiedrības pamatkapitāla. Akciju publiskais piedāvājums paredzams šā gada jūlijā.

Akciju sabiedrības "Latvijas Krājbanka" rehabilitācijas programmas ietvaros un/vai maksātnespējīgo valsts uzņēmumu un maksātnespējīgo valsts kontrolēto statūtsabiedrību darbinieku prasījumu apmierināšanai paredzēta speciālā kvota — 1 800 000 akciju, kas veido 5% no sabiedrības pamatkapitāla.

LPA informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!